Florin Condurățeanu, semne din lumea de dincolo. Familia îl simte la orice pas

A trecut prima lună de când celebrul jurnalist Florin Condurățeanu a plecat dintre noi. Unul dintre cei mai mari ziariști ai țării a plecat din această lume subit, în urma unui stop cardio-respirator. Deși avea probleme de sănătate, a fost mereu un luptător, care își dorea să trăiască. La o lună de la tragicul eveniment, fiul spune că încă îl simte în casă.

a

Fiul lui Florin, mărturisiri emoționante

Familia lui Florin Condurățeanu nu își poate reveni din șoc nici acum. Toți apropiații și cei care l-au cunoscut îl plâng pe marele jurnalist, care a plecat dintre noi în mod neașteptat. Familia nu își explică de ce soarta a fost așa crudă pentru el, dar se bucură măcar de faptul că îi pot simți prezența în casă.

Răzvan Condurățeanu spune că este tot timpul alături de el, chiar și din lumea de dincolo, că îl simte peste tot în casă și parcă petrece timp cu el, deși fizic nu e prezent. De când a plecat din această lume, i-a dat multe semne cum că sufletul lui ar fi încă acasă și îi protejează pe el și mama lui.

Răzvan își amintește mai mereu despre momentele petrecute alături de tatăl lui, pentru că au multe amintiri împreună. Merge des la mormântul lui, unde stă de vorbă cu el pentru a-și mai alina durerea. Înainte de culcare are în gând imaginea lui.

”Vreau să spun că aceste zile au fost dureroase în continuare, lipsa lui Țuțu Condurățeanu e un gol care nu va acoperi nimic niciodată. Am fost totdeauana la cimitir, am stat cu el, am vorbit cu el, adormim noaptea împreună. Parcă văd pentru că se spune că 40 de zile sufetul e încă în casă, alături de familia lui, în fiecare zi, nu numai ziua, și seara înainte de culcare Țuțu îmi vine în cap, în minte, am flashuri cu tot felul de episoade din viața noastră, când eram cu familia, împreună”, a spus Răzvan Condurățeanu la Antena Stars

Soția lui Florin s-a muta din casa unde acesta a murit

Răzvan Condurățeanu a mărturisit că durerea extrem de mare e și pentru mama sa, soția lui Florin Condurățeanu, care nu mai poate să stea deloc în casa în care a murit marele jurnalist. Astfel, ea s-a mutat alături de fiul său, pentru că altfel nu ar mai fi avut deloc liniște. Femeia este de neconsolat și nu știe cum va face față acestei dureri.

Înainte de a se apuca de orice treabă, aprinde o lumânare pentru a-l simți mai bine pe ziarist și stă de vorbă cu el ori de câte ori simte că are nevoie de el. Îl visează neîncetat și regretă mult că și-a pierdut soțul lângă care a stat 50 de ani din viață. Astfel , ea s-a mutat la fiul ei acasă, acolo unde locuiește alături de restul familiei, pentru că nu suporta singurătatea.

”Mama nu mai poate să stea acolo, s-a mutat la mine, ea îl visează tot timpul, când vine acasă de la serviciu vine acasă și îi aprinde o lumânare, îi spune uite Țuțu ești aici lângă mine, îi aprinde lumânarea și după se apucă de alte treburi (…) Dumnezeu știe și el ne coordonează în viață și el știe cât timp avem și cât trebuie să trăim pe pământul ăsta”, a mai spus el.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com