Florin Dumitrescu, mesaj emoționant după moartea lui Sissoko Sidia de la Masterchef România. Ce a scris despre fostul concurent

Florin Dumitrescu, mesaj emoționant după moartea lui Sissoko Sidia de la Masterchef România. Ce a scris despre fostul concurent

Florin Dumitrescu, mesaj emoționant după moartea lui Sissoko Sidia de la Masterchef România. Ce a scris despre fostul concurent. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

a

Cunoscutul jurat de la „Chefi la cuțite” a lăsat un mesaj emoționant în mediul virtual la câteva ore după ce a aflat că fostul concurent de la Pro TV a trecut în neființă.

Bucătarul vorbește despre regretatul Sissoko Sidia ca de un bun prieten și pentru care are numai cuvinte de laudă. În plus, spune că era un om foarte cald.

Florin Dumitrescu este răvășit de moartea bunului său prieten, care a încetat din viață în dimineața zilei de miercuri, 20 octombrie 2021.

Florin Dumitrescu, îndurerat de moartea lui Sissoko Sidia

„Cel mai cald om pe care l-am cunoscut de când filmez emisiuni culinare s-a stins azi. Drum lin, dragă Sissoko!

O să rămâi în inimile noastre mereu!”, este mesajul lăsat de Florin Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.

Regretatul Sissoko Sidia era infectat cu noul tip de coronavirus și se trata acasă pentru virusul din China, care din păcate, i-a adus sfârșitul.

Cine a fost Sissoko Sidia, fostul concurent de la Masterchef România

Toată lumea știe că Sissoko Sidia și-a încercat norocul într-o emisiune culinară. El a fost concurent în show-ul Masterchef România în urmă cu foarte mulți ani.

Născut în București, regretatul bucătar are tată guinez și mamă româncă. Studiile liceale le-a încheiat în Capitală, dar mai târziu a plecat la studii în străinătate.

Sissoko Sidia a obținut o bursă din partea statului guinez în Republica Democrată Germană. Ulterior, a urmat Facultatea de Microelectronică.

Cunoscutul chef nu a profesat niciodată în meseria pentru care s-a format de-a lungul anilor și a ajuns să se axeze pe domeniul afacerilor. Mai târziu, de nevoie, s-a apucat de bucătărie.

Era în facultate când a început să gătească, lucru care i-a și plăcut în cele din urmă. Așa a ajuns să fie destul de priceput în arta culinară și s-a specializat în domeniu.

După participarea de la Masterchef România a urmat mai multe cursuri și a învățat tot felul de preparate, de la mâncare asiatică, arabă, africană, italiană, franceză, germană până la cea slow food.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com