FLORIN DUMITRESCU, PREGĂTIT SĂ DEVINĂ TATĂ PENTRU A TREIA OARĂ: „AȘ MAI FACE UN COPIL”

Chef Florin Dumitrescu a surprins pe toată lumea, după ce a anunțat că-i surâde ideea de a deveni tătic pentru a treia oară. Celebrul jurat de la Chefi la Cuțite și-a adus aminte cu nostalgie de perioada în care soția lui era însărcinată, în momentul în care a văzut-o pe Gina Pistol gravidă. 

a

Într-o ediție a sezonului 9 a emisiunii „Chefi la cuțite”,  Florin Dumitrescu a surprins toată echipa cu declarațiile pe care le-a făcut. Carismaticul bucătar a văzut-o pe parcursul filmărilor pe Gina Pistol însărcinată iar acest lucru l-a făcut să devină nostalgic, dar să se și gândească la al treilea copil.

Florin Dumitrescu le-a spus amuzat colegilor că în contextul actual este mult mai ușor să-ți mărești familia și este o idee pe care o ia în calcul.

„Mă uit la tine și îmi amintesc de nevastă-mea când era gravidă și parcă aș mai face un copil. Știi cum e, în pandemie ori divorțezi, ori mai faci copil. Eu aleg sa mai fac copii!”a spus Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite.

Chef Florin Dumitrescu și soția, dragoste la prima vedere

Celebrul bucătar și soția lui, Cristina, s-au cunoscut în anul 2010 iar între ei a fost dragoste la prima vedere. Până să înceapă o frumoasă poveste de dragoste între Florin și Cristina a fost o perioadă de câteva luni plină de tatonări, însă așteptarea a meritat.

Cristina i-a dăruit două fetițe minunate, de dragul cărora Florin Dumitrescu se topește ori de câte ori vorbește. Și, mai mult decât atât, au reușit să-și formeze o familie în adevăratul sens al cuvântului, care să fie apreciată de toți cei din jurul lor.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com