Florin Piersic, despre femeile din viața lui. Cu cine s-a iubit marele actor

Florin Piersic este unul dintre cei mai cunoscuți actori din țara noastră. Maestrul a avut o viață de poveste și continuă să scrie istorie cu aparițiile sale în filme sau spectacole. Pe lângă faimă, cariera sa uimitoare i-a adus și o mulțime de admiratoare. În tinerețe, marele actor a fost cu adevărat un bărbat apreciat, care s-a iubit cu multe femei.

Florin Piersic a învârtit femeile pe degete

Maestrul Florin Piersic a iubit cu mare patimă în tinerețe. Succesul lui i-a adus o mulțime de admiratoare, iar unele dintre ele chiar au reușit să îl cunoască mai bine pe celebrul actor. În perioada sa de glorie, a știut ce să facă pentru a cuceri femeia și a avut un mare succes în plan sentimental.

Florin Piersic a bifat 3 căsnicii de-a lungul vieții sale, dar între timp a mai călcat și strâmb. Pe lângă cele trei soţii, Tatiana Iekel (83 de ani), Anna Széles (73 de ani) şi Anna Torok, cea cu care îşi împarte viaţa şi acum, Piersic a avut numeroase idile, fiind recunoscut drept.

De-a lungul anilor, s-a aflat că cea mai lungă relație extraconjugală a fost cu Gabriela Werner, cu care s-a iubit în timp ce era cu Anna Szeles. Deși întrei cei doi amorezi era o diferență de 17 ani, iubirea nu a ținut cont de nimic și au fost împreună peste 10 ani. Nu s-au iubit pe ascunsă și tânăra de atunci nu-și asuma rolul de amantă, pentru că nu se simțea deloc așa, actorul fiind foarte atent cu ea.

„Relația mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studentă la IATC, și până în anul 1983, când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner… am fost 9 ani împreuna și da, pot spune că am fost împreună foarte îndrăgostiți unul de altul, fără să fim într-o relație secretă, din contră pot spune, eram împreuna foarte pe față, dar încercând să nu lovim alte sentimente… dar viața bate filmul și am pornit pe un alt făgaș, fără a mă căsători cu el, din păcate…”, a marturisit fosta iubita a lui Florin Piersic.

Florin Piersic a slăbit considerabil

Florin Piersic a ajuns la venerabila vârstă de 85 de ani, dar se menține într-o formă de zile mari. Actorul a mărturisit că este foarte atent la ce mănâncă și încă este interesat de felul în care arată și reușește să se mențină, iar anii parcă nu au mai trecut peste el.

Actorul a dezvăluit că secretul lui este să nu mai mănânce nimic după ora 16.00, reușind așa să slăbească chiar un kilogram pe zi.

„Poți să mănânci orice până la ora 16, apoi nimic. Pot să săbesc cam un kg pe zi, în cazul meu”, a declarat actorul.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com