Florin Ristei, declarație neașteptată la X-Factor: „Am cântat la un divorț”

Totul a pornit când pe scenă a pășit influencerul Marian Vasilescu, care a sperat să cucerească inimile juraților și să ocupe un loc în bootcamp. Cunoscut în mediul online, Marian Vasilescu le-a spus juraților că a cântat la diverse evenimente precum nunți botezuri și instalări de Windows.

a

Petrecere de divorț?

Bineînțeles, replica concurentului a descrețit frunțile juraților, iar Ristei a făcut o mărturisire neaștepatată: „Eu chiar am cântat la un divorț”.

Toate privirile s-au ațintit asupra lui, iar Delia s-a asigurat că a auzit bine: „Ai cântat la divorț?”.

Florin Ristei a declarat cât se poate de serios că a participat la o petrecere de divorț unde a fost invitat să cânte, dar ceea ce l-a surprins mai mult a fost că fiecare soț a venit cu prietenii lui. Practic, au sărbătorit încheierea căsniciei tot împreună.

„Au făcut o petrecere de divorț și au venit amândoi, fiecare cu gașca lui”, a explicat Ristei.

Florin Ristei a reușit să ajungă din postura de concurent x-Factor la masa juriului. Mulți s-au mirat de faptul că proaspătul jurat nu ezită să-ți spună punctul de vedere și a fost deseori criticat că este prea dur.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com