FLORIN SALAM A RĂBUFNIT! ARTISTUL NU ȘTIE NIMIC DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A FRATELUI SĂU: ”VREM SĂ VORBIM CU MEDICII, DAR NU AVEM CU CINE!”

Florin Salam a răbufnit! Artistul nu știe nimic despre starea de sănătate a fratelui său, care este infectat cu COVID-19.

Neluțu, fratele lui Salam, era internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca atunci când a contractat coronavirus. Transferat de urgență la Institutul „Matei Balș”, bărbatul se află și acum în stare gravă, intubat. De altfel, Neluțu suferă de diabet și are și o afecțiune pulmonară.

Florin Salam a răbufnit în fața spitalului, deoarece medicii nu vor să-i dea nicio informație despre starea de sănătate a fratelui său. Artistul a vrut să-l transfere pe Neluțu la un spital din străinătate, dar nu a avut cu cine să discute.

Toți membrii familiei au fost ignorați de cadrele medicale, potrivit celor spuse de Florin Salam. 

”Nimeni nu comunică cu noi. Ce putem să facem? Să stăm cu mâinile în sân și să auzim că ne cheamă să spună: ”Gata, este pe ultima fază”? Nu trebuie să știm, indiferent de situație, ce se întâmplă cu el? E durerea noastră”, a spus Florin Salam.

”Vrem să vorbim cu medicii, dar nu avem cu cine! De două săptămâni, de când venim aici, dimineață, seara, ne rugăm: ”Vă rugăm frumos, vrem să ne spuneți despre starea fratelui meu”, a zis și sora manelistului.

Florin Salam a cântat la priveghiul lui Emi Pian

Florin Salam a cântat azi-noapte melodii de jale rudelor îndurerate aflate la priveghiul lui Emi Pian. După ore bune, Florin Salam a cedat emoțiilor copleșitoare și s-a pus în genunchi în fața sicriului lui Emi, în timp ce cânta printre lacrimi. Câțiva membri ai familiei au făcut același lucru, la îndemnul său.

Manelistul a cântat fără întrerupere toată noaptea trecută, iar durerea i se citea pe chip. La un moment dat, Florin Salam a fost la un pas de leșin. Cei de la priveghi l-au scos afară pe brațe pentru a-și reveni.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com