Florin Salam, decizie incredibilă pentru a scăpa de amenințările clanurilor interlope!

Nu de altceva, dar, cum încasările sale sunt uriașe, venind în urma numelui pe care și le-a făcut în lumea manelelor, Florin Salam a intrat în vizorul interlipilor, fie ei Duduieni, fie din alte clanuri.

a

În luna iunie, Denom, Seif și Aramis (primii doi unchi ai lui Emi Pian, al treilea văr cu defunctul lider al Duduienilor) au fost puși sub acuzare în urma unor plângeri penale formulate de maneliști celebri, printre care Florin Salam și Nicolae Guță. Aceștia au acuzat că au fost tâlhăriți de clanul Duduianu, reclamând o pagubă de peste 100.000 de euro. Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, Duduienii i-ar fi obligat pe mai mulți interpreți de muzică de petrecere să cânte pe gratis la diferite evenimente și, mai mult, i-au amenințat că dacă nu vor remite ”plăți” consistente și constante pentru protecția lor, integritatea fizică a acestora va avea de suferit.

Florin Salam
Florin Salam este ingrijorat pentru siguranta lui si a familiei

Iar dacă Nicolae Guță a preferat să stea liniștit, departe de București, la Petroșani și să nu mai cânte în zona Capitalei, Florin Salam a decis să îi îânfrunte pe periculoții interlopi care îl amenință constant. Iar înfruntarea dintre Florin Salam și interlopi pare să se fi transformat, în termeni de șah, într-un pat memorabil. Nu de altceva, dar, în ciuda faptului că interlopii sunt o adevărată armată, Florin Salam a știut cum să negocieze cu ei.

”Florin Salam le-a transmis că, dacă nu va fi lăsat în pace, dacă îi va mai fi amenințată familia, dacă i se vor mai cere bani, va face un gest teribil. Va merge la Poliție, la DIICOT, peste tot, pentru a povesti cu lux de amănunte despre afacerile interlopilor și despre personajele implicate. Fie că este vorba de camătă, droguri sau alte afaceri ilegale pe care interlopii care îl amenință le derulează. Știe că trebuie după să plece din țară, dar le-a transmis că a ajuns la disperare, că nu mai poate să reziste ăresiunii. El a mai renunțat, de câteva ori, și la muzică din cauza interlopilor, dar, de această dată, simte că i-a ajuns cuțitul la os”, ne-a spus o sursă bine informată.

Florin Salam
Florin Salam a cantat la parastasul lui EMi Pian, liderul celor care l-au amenintat

Florin Salam, amenințat cu moartea de interlopi

În același timp cu asasinarea lui Emi Pian, despre relațiile dintre Florin Salam și clanului Duduienilor au apărut, citate de Gândul, informații  care sugerează că manelistul ar fi fost amenințat cu moartea de interlopi. Astfel, susține sursa citată, Duduienii pretindeau de la Florin Salam suma de 100.000 de euro, în două tranșe a câte 50.000 de euro, dacă mai voia să cânte undeva, fie în România, fie în străinătate. Potrivit unei înregistrări de la o benzinărie, obținută în exclusivitate de gandul.ro, Ioniță Marius-Marius, zis „Grasu“ și „Aramis“– Constantin Nicolae (fiul răposatului Cristofor) ar fi făcut planul de acțiune împotriva lui Florin Salam pe care aceștia îl consideră vinovat pentru că Aramis a fost agresat pe 22 iunie într-un restaurant și, în consecință, este „bun de plată“, în caz contrat susținând că îi vor tăia limba.

Sursa: wowbiz.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com