FLORIN SALAM I-A PUS LA PUNCT PE INTERLOPII CARE ÎL AMENINȚĂ ȘI LE-A TRANSMIS UN MESAJ MAI TRANȘANT CA NICIODATĂ! “FIE CĂ ESTE VORBA DE CAMĂTĂ, DROGURI SAU ALTE AFACERI ILEGALE…”

Nemulțumit și epuizat după numeroasele scandaluri în care a fost implicat din cauza interlopilor, Florin Salam a tras linie la toate incidentele și i-a pus la punct. Talentatul manelist le-a transmis tuturor un mesaj mai tranșant ca niciodată. Hotărârea drastică a artistului i-a făcut să tremure chiar și pe cei mai periculoși indivizi.

Florin Salam, hotărâre drastică pentru a se apăra de interlopi

Florin Salam a luat o hotărâre drastică în legătură cu interlopii care îi crează probleme. Câțiva dintre apropiații celebrului artist au dezvăluit că acesta este dispus să ceară ajutorul autorităților ca să scape de situațiile inconfortabile în care este târât fără voia sa, iar dușmanii lui deja au primit mesajul său tranșant. Și, au mai declarat sursele din anturajul artistului, el s-a gândit chiar să vorbească despre ilegalitățile în care sunt implicați diferiți interlopi.

“Florin Salam le-a transmis că, dacă nu va fi lăsat în pace, dacă îi va mai fi amenințată familia, dacă i se vor mai cere bani, va face un gest teribil. Va merge la Poliție, la DIICOT, peste tot, pentru a povesti cu lux de amănunte despre afacerile interlopilor și despre personajele implicate. Fie că este vorba de camătă, droguri sau alte afaceri ilegale pe care interlopii care îl amenință le derulează. Știe că trebuie după să plece din țară, dar le-a transmis că a ajuns la disperare, că nu mai poate să reziste ăresiunii. El a mai renunțat, de câteva ori, și la muzică din cauza interlopilor, dar, de această dată, simte că i-a ajuns cuțitul la os”, a povestit unul dintre apropiații celebrului artist pentru wowbiz.ro.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com