Florin Salam și Roxana Dobre au fost nașii de botez ai fiicei lui Tzancă Uraganul! Uite-o pe „Uraganița” în brațele lui Salam, după ce a fost scoasă din cristelniță!

Florin Salam și Roxana Dobre au fost nași de botez, în această săptămână, după ce Tzancă Uraganul i-a rugat să-i creștineze fetița pe care o alintă Uraganița. Slujba a avut loc la o biserică din Ploiești, orașul natal al lui Tzancă.

fara descriere

El a fotografiat momentul în care Uraganița era ștearsă cu prosopul de Salam și Roxana Dobre, după ce micuța a fost scoasă din cristelniță. “Multumesc nasilor fetiței mele care au botezat-o astazi”, a postat Tzancă.

Florin Salam și Roxana Dobre au fost nași de botez. Fratele lui Tzancă s-a luat de Salam

WOWbiz.ro a relatat recent că între Florin Salam și Tzancă Uraganul a existat un episod tensionat. Celebrul live pe care Florin Salam l-a făcut și în care s-a legat de Vulpița, făcând o paralelă între celebra Veronica din Blăgești și ”lăutarii noi, de după 2012” a născut reacții extrem de puternice în rândul colegilor de breaslă ai manelistului.

Cea mai dură replică a venit din partea lui Miraj Tzunami, fratele lui Tzancă Uraganul. Miraj a încercat să-l pună respectuos la colț pe Florin Salam, despre care a spus că ”e fratele meu”, însă nu prea i-a ieșit. La câteva zile a venit replica lui Florin Salam, care a ținut să specifice că ”pamfletul cu Vulpița” nu se referea la Tzancă, și că acesta este ”fratele meu”. Miraj Tzunami a mai făcut și el un live în care și-a retras cuvintele mai dure la adresa lui Salam.

Sursa:| wowbiz.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com