Fosta prezentatoare TV a dat lovitura! S-a îmbogățit după ce a plecat de la pupitrul știrilor

Fosta prezentatoare TV a dat lovitura

O știți de la pupitrul știrilor PRO TV, fiind una dintre cele mai îndrăgite figuri de pe micile ecrane. Ceea ce nu știți e că după ce a părăsit televiziunea, fosta prezentatoare TV a dat lovitura. Andreea Liptak e acum bogată.

Tânăra provine dintr-o familie foarte săracă, dar acest lucru nu a oprit-o să ajungă sus. A intrat într-o afacere piramidală cu produse cosmetice și situația financiară i s-a schimbat radical.

Fosta prezentatoare TV a dat lovitura

Fosta prezentatoare de la Pro TV, Andreea Liptak şi soţul ei, Răzvan Spiridon, au părăsit de câţiva ani lumea televiziunii și s-au orientat spre o afacere cu cosmetice. Acum sunt milionari în euro.

Provin dintr-o familie simplă: tata – ospătar încă de pe vremea lui Ceaușescu, mama a fost muncitoare în trei schimburi la fabrica de conserve Refacerea din Arad. Azi, la 40 de ani, sunt fără bunici și fără mamă. Am terminat o facultate și apoi încă una, pentru că am fost învățată că dacă ai carte, ai parte. Eram studentă la Științe Economice și m-am angajat la Pro TV Arad în urmă cu 20 de ani, că să îmi câștig existența. Nu am moștenit nimic, că nu am avut ce, doar bunul simț. 6 luni am muncit în Pro TV fără un ban, pentru că pe vremea aceea, mai întâi demonstrai, apoi ți se dădea o șansă’, a postat Andreea Liptak.

„Mama mea a murit tristă, cu o pensie de 750 de lei pe lună!’

„Am fost chemată în București după 3 ani de muncă în redacția din Arad și am plecat, sperând la un salariu mai bun și o viață decentă. Am muncit 12 ore pe zi toată viața, mi-am cumpărat împreună cu Răzvan o mașină și un apartament cu 3 camere, cu credite în franci elvețieni. Știți povestea, cred!

Banca ne-a acordat un credit cu o rată de 65% din salariul nostru pe 30 de ani și apoi s-a scumpit francul de 3 ori și jumătate. Faceți calculul! A fost banca de vina? Dați-mi voie să vă spun că nu m-a obligat să îmi fac credit. Cu atâtea griji în jurul nostru, mama mea a intrat într-o depresie de care nu s-a mai vindecat niciodată.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Mama mea a murit tristă, cu o pensie de 750 de lei pe lună. Toată viața ei ne-a spijinit, nu a conceput niciodată să primească ajutor de la noi. Vreți să va spun de câte ori am întârziat plata întreținerii sau plata ratei la bancă, până ne-am redresat? De câte ori am plătit dobânzi și penalități la stat pentru că nu am plătit impozitele la timp, pentru că nu știam cum să mai împărțim banii?’, a continuat Andreea.

„Și ceapă aș fi vândut, dacă asta mi-ar fi ajutat familia!’

Cu un copil de 1 an și unul de 4 ani acasă, ne-am mai luat joburi în plus, am deschis o mică afacere, că să ne putem susține. Ne-am lăsat recrutați’ într-o afacere de network-marketing, mulți-level, că să putem supraviețui rămânând etici-un model de business de care au fugit toți corporatistii din jurul nostru pentru că le-a fost teamă că li se degradează imaginea și își pierd statutul (închipuit!).

Mie nu mi-a fost rușine să vând produse bune și nu îmi este nici acum. Timp de 7 ani, m-am trezit la 4 dimineața și am ajuns acasă la 9-10 seara. Fiind antreprenor. Mă uităm în ochii fetelor mele (dacă nu dormeau când ajungeam acasă epuizată) și știam că într-o zi o să avem ceea ce merităm. Și ceapă aș fi vândut, dacă asta mi-ar fi ajutat familia! Mă interesează să muncesc cinstit, nu dau doi bani pe reputație.’, a mai scris Andreea Liptak.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com