Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian, în stare de șoc. Detalii din căsnicia regretatului artist

Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian, în stare de șoc. Detalii din căsnicia regretatului artist

Dezvăluiri din căsnicia luiPetrica Mîțu Stoian. Sursă foto: Colaj Fanatik

a

Mihaela Carmen nu își revine din șocul suferit după ce a aflat că Petrică Mîțu Stoian a murit. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 25 de ani și au fost căsătoriți 16 ani. În 2012 au decis să divorțeze, dar au rămas prieteni.

Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian a fost prezentă la înmormântare și nu s-a dezlipit nicio clipă de lângă sicriu.

Veronica Măgureanu, o prietenă apropiată a familiei, a făcut dezvăluiri despre căsnicia celor doi.

Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian în stare de șoc. Detalii din căsnicia regretatului artist

Petrică Mîțu Stoian și Mihaela Carmen s-au cunoscut în urmă cu 25 de ani la Ansamblul Doina Gorjului.

Au avut o căsnicie fericită timp de aproape 16 ani. În anul 2012 au decis să divorțeze. Au fost extrem de discreți, regretatul artist făcând doar un scurt anunț.

Sotia lui Petrică Mîțu Stoian
Petrică Mîțu Stoian și Carmen

Acesta spunea că au avut o înțelegere scrisă cu privire la bunurile dobândite în timpul căsniciei. Veronica Măgureanu o prietenă apropiată a familiei a făcut dezvăluiri inedite despre relația celor doi. Aceasta spune că Mihaela este încă șocată și nu își poate reveni.

“De 3 zile suntem în stare de șoc, toți cei care l-am cunoscut pe acest minunat om și artist. Carmen este o femeie minunată, am fost împreună la multe petreceri. Eu i-am dat nefericita veste, ea era la volan.

Eu i-am spus că Petre nu mai este, a început să urle, să spună că nu este adevărat că Petru a murit. Am rugat-o să tragă pe dreapta. Acești doi oameni nu s-au certat, au avut o căsnicie frumoasă și fericită. Carmen a rămas același om, i-a oferit ajutorul. S-au întâlnit în vară, la un spectacol, s-au pupat, au discutat.

Carmen este omul care l-a iubit și îl iubește pe Petrică, este un om care nu vrea să apară în lumina reflectoarelor. Ea nu vrea să vorbească despre asta”, a declarat Veronica Măgureanu pentru emisiunea Exclusiv VIP, realizată de Cristi Brancu, la Prima TV.

Carmen a fost prezentă la înmormântare

Carmen a fost prezentă la înmormântarea regretatului interpret de muzică populară, dar nu a vrut să ofere nicio declarație. Mereu a fost o prezență extrem de discretă.

“Este nedezlipită de coșciug, nu vrea să apară și să vorbească. Este o femeie foarte inteligentă și care vrea să trăiască în mare discreție. Eu i-am văzut fericiți. Petrică nu dădea niciun semn că ar fi bolnav, era tot timpul glumeț, râdea, radia”, a mai spus Veronica Măgureanu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com