FOSTUL CUMNAT AL LUI FLORIN SALAM E FOC ȘI PARĂ PE ARTIST. “DE ȘAPTE ANI NU A MERS SĂ APRINDĂ O LUMÂNARE” + “ÎL ROG FRUMOS SĂ NU…”

Mărturisiri șocante! La 12 ani de la unul dintre cele mai tragice momente din lumea maneliștilor – decesul Fănicăi, soția lui Florin Salam – ies la iveală amănunte incredibile. Fratele Ștefaniei a făcut dezvăluiri incendiare. Bărbatul susține că Florin Salam nu a mai trecut de foarte mult timp pe la mormântul soției sale. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarații uluitoare.

Au trecut 12 ani de la tragicul eveniment care a cutremurat lumea manelelor, moartea Ștefaniei Stoian, soția lui Florin Salam. La doar 27 de ani, Fănica a lăsat în urmă multe lacrimi și durere, o familie devastată, un soț îndurerat și doi copii, Betty și Dani.

Fratele Ștefaniei vrea, acum, ”să își facă dreptate” și scoate la iveală amănunte incredibile, după mai bine de un deceniu de la tragicul eveniment. Cumnatul lui Florin Salam a făcut dezvăluiri incendiare în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Florin Albu susține că renumitul manelist n-a mai trecut de aproximativ șapte ani pe la cimitirul unde soția lui își doarme somnul de veci. Mai mult decât atât, bărbatul susține că, în tot acești ani, familia Ștefaniei a ținut ”la secret” foarte multe lucruri legate de decesul acesteia(CITEȘTE ȘI: GELOZIA, BAT-O VINA! CUM A REACȚIONAT FLORIN SALAM CÂND ROXANA DOBRE A ÎNCEPUT SĂ DANSEZE LASCIV ÎN FAȚA TUTUROR LA ZIUA EI DE NAȘTERE. VIDEO)

”Sunt foarte multe lucruri legate de moartea surorii mele Fănica, pe care lumea nu le știe. Sunt 12 ani de când ea a decedat și am ținut ascunse foarte multe lucruri. Până acum nu a făcut nimeni nimic pentru că s-a dorit să-i protejăm pe copiii surorii mele. Ne-am dorit să fim lângă ei. Acum, ei sunt mari, sunt însurați și dorim ca toată lumea să afle adevărul despre moartea ei. Cum a murit, de ce a murit!”a spus Florin Albu, fratele Ștefaniei, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Florin Albu, mărturisiri uluitoare

”Nu a dus o lumânare de șapte ani”

”Pomenile s-au făcut la început, când a fost proaspătă situația. La un moment dat, după ceva timp, a început să fie oribil din partea lui Florin. Multă lume nu știe ce fel de om este Florin. Eu am venit la dumneavoastră ca să fac dreptate surorii mele. Ea nu are odihnă până eu nu o să spun adevărul cu tot ce s-a întâmplat. S-a ascuns până acum.(…) Când au trăit împreună cred că era marea lui dragoste, dar acum nu prea cred. De aproximativ 6-7 ani, nu a mers să aprindă o lumânare la cimitir”, a adăugat fostul cumnat al lui Florin Salam.

Mesaj dur pentru ”Regele” Salam

”Îl rog frumos să nu mai înceapă să cânte – «Unde ești, nevastă…» -. S-a terminat, nevasta nu mai este. A vorbit foarte urât la adresa ei, așa în mormânt cum este. Nu mai spun că nu a adus o lumânare de șapte ani. Și ajunge să păcălească lumea, să cânte la oameni și lumea să-l aplaude pentru cât de mult o iubește pe Fănica.

Nu este adevărat, este un fake. Părerea mea este că Florin Salam este mai tare decât Toma Caragiu. Joacă un rol foarte bine. Vreau să nu o mai pomenească. Eu sunt fratele Ștefaniei și am și dreptul să spun asta. Să își vadă de treburile lui, să uite, să nu mai pomenească”, a mai declarat Florin Albu.

Florin Salam și Fănica

Răpusă de o boală crâncenă!

În 2007, Florin Salam s-a căsătorit cu Ştefania, alături de care a trăit, în total, 12 ani. Naşi le-au fost Adi Minune şi Cati, iar nunta au făcut-o în Antalya. Din dragostea celor doi, au apărut şi comorile artistului: Betty şi Dani. O nenorocire, însă, s-a petrecut după doar doi ani de la căsătorie. Soţia artistului a murit la 27 de ani din cauza unei ciroze hepatice.

Se căuta un donator, însă ciroza galopantă i-a măcinat trupul firav. Ștefania Stoian, alintată Fănica, a făcut septicemie, apoi blocaj renal. Doctorii care au operat-o i-au găsit în abdomen o pungă cu puroi de două kilograme.

Florin Salam n-a ştiut niciodată că Fănica era infectată cu virusul hepatitei C. Ștefania Stoian s-a stins din viață pe 12 aprilie 2009, la spitalul Floreasca din Capitală. Florin Salam a fost, pur și simplu, sfâşiat de durere şi a trecut foarte greu peste pierderea soţiei sale. De aproximativ șașe ani, ”Regele” Salam şi-a refăcut viaţa cu Roxana Dobre, dar, cu toate acestea, manelistul a afirmat deseori că Fănica va rămâne ”Prinţesa inimii lui”. (NU RATA: GESTUL FĂCUT DE BETTY SALAM ÎN MEMORIA MAMEI SALE: ”UN SENTIMENT DE NEPREȚUIT”)

Roxana Dobre nu vrea să mai fie comparată cu Fănica!

”Haideți să nu mai facem comparații și dacă vreți să fiți răutăcioși, ar trebui să vă sfătuiți cu Dumnezeu, pentru că soarta și jumătatea nu le alegem noi. Poate că soțul meu și-ar fi dorit să fie tot restul vieții lui cu mama copiilor lui, dar soarta a făcut să fie așa, iar eu, după atâția ani, să îi fiu aleasa.

Eu așa am început să îl iubesc. Fiind artist, se transformă când este înconjurat de oameni. Are nevoie de o femeie deșteaptă, foarte puternică. Pentru că, dacă nu ești puternică…. mai ales prin câte am trecut împreună…”a declarat Roxana Dobre la Antena Stars.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com