FOTO Cum arată fiica vitregă a lui Jorge, Ilinca, la 19 ani. Tânăra se pozează provocator și se bucură de vacanțe de lux

Cum arata fiica vitrega a lui Jorge

Jorge are cu ce se mândri! Fiica lui vitregă, Ilinca, arată senzațional la cei 19 ani. De altfel, tânăra se bucură de vacanțe exotice și de lux și este pasionată de make-up.

Cum arată fiica vitregă a lui Jorge, Ilinca, la 19 ani. Tânăra se pozează provocator și se bucură de vacanțe de lux

Ilinca, fiica vitregă a lui Jorge, este o tânără extrem de provocatoare la cei 19 ani. Drept dovadă aparițiile sexy, alături de tatăl ei, dar și pozele de pe Instagram. Ilinca are o viață lux, deoarece se bucură de vacanțe exotice, în zone precum: Zanzibar, Dubai sau Miamai, scrie Libertatea.

Ilinca are mii de urmăritori pe Instagram, mai exact, 10.000, care îi lasă foarte multe comentarii la fotografii. La cei 19 ani, Ilinca este make-up artist și are o pagină dedicată pasiunii sale, unde postează fotografii cu clientele sale. De altfel, Ilinca visează să devină și un vlogger cunoscut. “Eu cred că sunt un adolescent foarte cuminte față de alții, sunt ascultătoare și învăț”, spune Ilinca.

Ilinca este fiica actualei soții a lui Jorge, dintr-o relație anterioară a acesteia. Jorge a mai fost căsătorit în trecut cu Alina Laufer, cu care are o fiică pe nume Karina. Cu actuala soție, Ramona Podea, are un băiețel, pe nume David și, evident pe Ilinca.

Jorge, despre băiețelul lui David: ”Vrea doar păpuşi, doar rochiţe”

În privința băiețelului lui, David, Jorge a mărturisit că acesta vrea doar rochițe sau jucării de fete. În mediul online, s-au iscat controverse din partea internauților, odată de Jorge a dezvăluit acest lucru.

”Noi avem trei copii. Băieţelul nostru are aproape patru ani de zile şi de câteva luni  noi am văzut că este interesat în a se juca mai mult cu păpuşile, vrea doar păpuşi, doar rochiţe, vrea doar cu Barbie, Elsa, Rapunzel. Nu vrea maşinuţe, nu vrea desene cu maşinuţe. Poartă bentiţe şi îşi pune păr improvizat din tot felul de cordonaşe şi iniţial la fel ca multă lume mi s-a părut aşa…am zis că băiatul noastru este băiat.La un moment dat mi-am dat seama că eu gândesc greşit, că mentalitatea mea trebuie să se adapteze vremurilor noastre. (…) Un copil la vârsta asta nu ştie ce înseamnă aceea sexualitate, adică nu poţi să ştii dacă un băiat poartă rochiţă…gata, domne.”, a spus Jorge în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Jorge, mărturisiri sincere despre băiețelul lui de 4 ani: "David îmi spune că el este fetiţă. Vrea să se îmbrace în rochițe" | Suceava News Online

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com