FOTO Fiica lui Mihai Gâdea a împlinit 18 ani. Ce frumoasă a fost Karina Maisha la petrecere!

Ce tată mândru trebuie să fie Mihai Gâdea! Unica sa fiică a împlinit vârsta de 18 și s-a transformat într-o majoră superbă. Realizatorul de la Antena 3 și soția sa, Agatha Kundri (39 de ani), au sărbătorit-o cu un tort fantezist, în culorile curcubeului. „La mulți ani, dragostea mea”, a scris Gâdea pe Instagram.

La vârsta de 43 de ani, Mihai Gâdea se poate considera împlinit pe ambele planuri. Profesional îi merge bine, iar în plan personal are o familie de care poate fi mândru în orice clipă. O soție frumoasă, Agatha Kundri, și o fiică superbă, care de curând a devenit majoră. Fiica directorului Antena 3, Karina Maisha, a împlinit 18 ani, un moment extrem de important pentru familia Gâdea. Majoratul a fost marcat cu o petrecere în familie, alături de prietenii și de colegii de liceu ai sărbătoritei. Îmbrăcată într-o ținută elegantă, în care arăta foarte bine, Karina a fost profund emoționată când tatăl său i-a spus în versuri cât de mult o prețuiește. Gâdea i-a cântat sărbătoritei piesa „Can’t Help Falling In Love” a lui Elvis Presley.

Fiica lui Mihai Gâdea este o domnișoară superbăfoto: Instagram

Domnișoara Gâdea a avut o prăjitură festivă super colorată. Un tort mare, în culorile curcubeului, și cu cifra 18 în vârf. Pozele de la party au fost făcute publice de jurnalist pe contul său de Instagram. 

Ce înseamnă numele Karina Maisha

Karina este pasionată de domeniul artistic, de fotografie, dar cel mai evident talent se duce înspre muzică. Fata lui Mihai Gâdea are o voce minunată și a devenit deja cunoscută pe Youtube, prin câteva videoclipuri în care interpretează melodii despre iubire și prietenie. Ea a intrat pentru prima dată în atenția publicului în 2014, când i-a fost publicat videoclipul melodiei „Voi aștepta”, o piesă destinată copiilor de vârsta ei, care a fost foarte apreciată la momentul apariției.

Mihai Gâdea are de ce să fie mândru de fiica sa, dar vocea ei angelică nu este singurul aspect care atrage atenția. Prenumele sale sunt, de asemenea, „exotice”, iar tatăl ei a explicat că nu au fost alese la întâmplare. Karina înseamnă „dulceață”, iar Maisha, „plin de viață”, într-un dialect african.

Sursa: click.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com