FOTOGRAFIA CARE A DECLANȘAT NEBUNIA: ”CE POT ADOLESCENȚII SĂ ÎNVEȚE DIN ACEASTĂ POZĂ?”

Andreea Bălan a postat o fotografie în care apare alături de Andreea Antonescu, cele două fiind în celebrele ținute pe care le purtau atunci când creau isterie în rândul puștoaicelor cu Andre. Trupa s-a reunit, oarecum, și lansează o piesă, ”nostalgii”.

Nu toți urmăritorii pe Instagram ai Andreei Bălan a împărtățit ”nostalgia”. Mai mult, le-a luat la rost pe cele două artiste. ”Copii ieftine Britney Spears. Nu erau suficiente fustițele scurte cu codițe, mai asociem și un decolteu, buric la vedere și de ce nu și sutienul roșu ca să trimitem totul într-un derizoriu ieftin. Ce pot adolescenții să învețe din aceasta poza? Nimic, sper. Pentru că nu oferă nimic valoros. Mai vine și un cântec peste noi, cu un titlu ce e ca nuca-n perete vis-a-vis de poză. Măi, da cine e stilist? Regizor? Manager? Toți o gloată care profită de o imagine, o mult, supra-evaluată reuniune a lui Andre….să fim serioși! Wake up, România!”, este comentarul dat de internaută. 

”Amintirile frumoase le păstrăm în suflet pentru todeauna! ✨ Abia așteptăm să ascultați #Nostalgii ???? În curând”, scrisese Andreea Bălan în dreptul fotografiei în care apare alături de colega ei Andreea Antonescu. ”Wow, se aseamănă ca la epoca când a început Britney Spers”, ”Trupa❤”ANDRÉ”❤????❤Forever❤Sunteți foarte frumoase???? Voi faceți parte din copilăria mea”, ”Vă ador de acum 24 de ani..sunteți minunate..simbolul copilăriei și adolescenței multor persoane!”, ”Bună, Andreea Bălan! Când apare pe Youtube cu tine Andreea Antonescu, pe ce data, la ce oră?”, sunt mesajele de bine pe care cele două le-au primit.

Andreea Bălan și-a schimbat look-ul

Andreea Bălan și-a lăsat breton iar fanii au avut numai cuvinte de apreciere la adresa ei. Una dintre admiratoarele frumoasei cântărețe avea să vină cu o părere personal vizavi de ceea ce a întâmpinat anul acesta Andreea, despărțirea de George Burcea. 

La superlativ au fost apoi mesajele pe care Andreea le-a primit. Andreea Bălan pe Instagram, cu poza în care are un nou look. ”Ce frumos îți stă cu breton!”, ”Noua tunsoare e super! Foarte bine îți stă!”, ”Neața, ce breton ai, o coafură frumoasă, dar mie îmi place tot coafura ta clasică”, ”Îți stă super părul așa, cu breton …”, iar mesajele au continuat cu aceleași aprecieri. Unul dintre ele avea să fie, însă, deosebit și plin de esență. ”Bună, Andreea, ți-ai schimbat look-ul! Îți stă foarte bine, dar chiar ieri am citit ceva și zicea un psihoterapeut că atunci când ești rănit în viață și treci printr-o suferință, femeile fără să realizeze își pun un scut în jurul inimii să se apere și chiar involuntar își fac breton ca să se apere, se ascund de suferință!!! Asta am văzut eu la tine, dar ești o persoană foarte puternică!!! Felicitări!!!”, este reacția uneia dintre fanele Andreei Bălan.

Sursa: cnacan.ro

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com