Frângea inimi, dar acum toți îl critică. Actorul care s-a îngrășat dramatic și este de nerecunoscut

Actorul Brendan Fraser a ajuns de nerecunoscut. A pus kilograme peste kilograme pentru un nou rol unde i s-a cerut să fie gras. Se pare că actorul a acceptat provocarea și se îngrașă pe zi ce trece.

Cum arată Brendan Fraser după ce s-a îngrășat dramatic

Greutatea actorului a tot fost subiect de discuție în ultimii ani și comentariile au culminat odată cu noul său rol în filmul The Whale.

În drama regizată de Darren Aronofsky (Luptătorul, Lebăda neagră), Brendan, care are 52 de ani, joacă rolul unui profesor de 270 kg, care, după moartea soției lui, de tristețe s-a refugiat în mâncare.

Pentru a intra în acest rol deloc ușor, actorul a trebuit să petreacă ore întregi pe scaunul de machiaj, unde i-au fost puse tot felul de proteze menite să-i schimbe dramatic aspectul fizic. Brendan a spus că l-a ajutat mult și faptul că nici în viața reală nu este slab.

„Acest lucru este cu siguranță departe de orice am făcut vreodată și știu că va face o impresie de lungă durată”, a spus el recent pentru Newsweek.

Brendan, care joacă, de asemenea, în viitorul film regizat de Steven Soderbergh, No Sudden Move, alături de Benicio del Toro, Jon Hamm și Don Cheadle, a vorbit anterior despre cum a început să se îngrașe după operațiile la care a fost supus în urma unor accidente. În anii 90, actorul a jucat în două filme unde a făcut tot felul de cascadorii care l-au solicitat fizic. Este vorba despre filmele George of the Jungle (1997) și The Mummy (1999).Frângea inimi, dar acum s-a îngrășat dramatic. Actorul Brendan Fraser - de nerecunoscut

Frângea inimi, dar acum s-a îngrășat dramatic. Actorul Brendan Fraser – de nerecunoscut

M-am simțit ca un cal din Animal Farm, a cărui sarcină era să lucreze, să lucreze și să lucreze. Nu știu dacă am fost trimis la fabrica de adezivi, dar am simțit că trebuie să mă lipesc bucată cu bucată, să reconstruiesc ce am avut și mi-a fost distrus, spunea actorul într-un interviu.

Brendan a susținut că a fost agresat sexual

Cariera lui a început să se clatine în 2003, când Brendan s-a plâns că a fost agresat sexual de către un jurnalist de origine sud-africană. Fanii starului de la Hollywood cred că anul 2021 este anul lui Brendan Fraser, cel în care își va reveni cu adevărat.

Sunt sigur că acest om se va ridica din cenușă ca o glorioasă grasă pasăre Phoenix, a spus un fan pe Twitter.

Brendan Fraser a fost considerat un sex-simbol printre femei, un adevărat star de la Hollywood.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com