FRATELE LUI EMI PIAN DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ! SE RĂZBUNĂ SAU NU CLANUL DUDUIANU PE PRESUPUSUL ASASIN AL LUI EMI PIAN? „NOI NU PURTĂM CUȚITE”

Au trecut aproape două săptămâni de când liderul clanului Duduianu, Emi Pian, a fost asasinat în Giulești-Sârbi de către un membru al clanului rival Rinu. Elvis Pian, fratele regretatului interlop a ieșit în spațiul public și a vorbit deschis despre răzbunarea despre care s-a vehiculat încă de la moartea lui Emi. 

Elvis Pian a dat cărțile pe față și a abordat subiectul răzbunării clanului Duduianu, în contextul morții lui Emi Pian. Acesta susține că nu este cazul de răzbunare și, mai mult de atât, Emi Pian nu ar fi avut niciun fel de discuție cu vreun membru al clanului rival, înainte de moarte.

„Nu avem cum să ne răzbunăm. Pe cine să ne răzbunăm? Mie mi-a ajuns să-mi fie frică să mai vorbesc. Noi nu purtăm cuţite, nu am făcut nimic la nimeni şi eu am fost tăiat pe la spate. Fratele meu nu a avut nici o discuţie cu nimeni din familia lui Rinu şi a fost omorât” a declarat Elvis Pian.

Cine va prelua șefia în clanul Duduianu, după moartea lui Emi Pian

Clanului Duduienilor nu a avut foarte mult timp să îl jelească pe Emi Pian. Rămas prematur fără lider, interlopii s-au văzut nevoiți să aleagă pe cineva în locul acestuia.

Potrivit Huff.ro, Emi Pian nu a lăsat niciun testament scris, ci doar unul verbal, aşa cum este obiceiul în lumea clanurilor interlope din România. Așa cum este tradiția în lumea țigănească, unul dintre fraţi este cel care va preluat conducerea Duduienilor. Dacă liderul piere, şefia este preluată de cel mai în vârstă bărbat din familie.

„Frații lui Emi Pian au început să ajungă în România pentru a participa la înmormântare. Din ce știu eu unul din fratele regelui nostru va prelua conducerea clanului (n.r. sursa nu a dorit să dezvăluie numele fratelui). Răzbunarea va fi mare și cruntă. În țigănie nu există testament ca la români, acest lucru se va face pe bază de ierarhie. Din închisoare Nicolae Duduianu (tatăl lui Emi Pian) va da ordine clare pentru a nu lăsa averea pierdută”, potrivit sursei citate.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com