Frații care dețin Dedeman vor investi în agricultură. Mutarea la care nimeni nu se aștepta

Frații Pavel, proprietarii Dedeman, au investit în agricultura românească.

Dragoș și Adrian Pavăl au cumpărat peste 310 hectare de teren agricol în Tulcea de la compania Agristar, controlată de antreprenorul norvegian Øivind Lønnestad Tidemandsen – proprietarul rețelei de retail XXL, conform Profit.ro.

Frații Pavăl dețin și o parte din afacerea agricolă Moldova Farming, cu un portofoliu de peste 10.000 de hectare.

Frații Pavăl, de la Dedeman la agricultură

Frații Dedeman au cumpărat prin intermediul companiei lor de investiții, PIF Industrial, firma Agri Concept, în portofoliul companiei intrând 310 parcele de teren agricol situate în localitățile Cerna și Peceneaga din Tulcea cu o suprafață totală de 313 hectare. Loturile au fost evaluate la 1,7 milioane de euro.

Chiar dacă ajunseseră la o deținere de 49,7% din Moldova Farming, frații Pavăl au decis, în octombrie anul trecut, să își diminueze cota la doar 19%, în favoarea partenerului lor – familia Grigoriu. Afacerile Moldova Farming au explodat anul trecut la 30,5 milioane euro, de la 9,3 milioane de euro, un an mai devreme, fiind cel mai bun an din istoricul de 9 ani al companiei. 

.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com