Fraudă la examenul de Bacalaureat, subiecte postate online. Ministrul Educației anunță sancțiuni

 fost fraudă la examenul de Bacalaureat, sesiune de toamnă 2021. Atât subiectele și rezolvările au apărut pe câteva grupuri de Facebook chiar în timpul în care elevii susțineau prima probă. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu a anunțat că se fac cercetări pentru a se afla câți elevi au făcut obiectul acestei fraude. Ei vor fi sancționați.

Fraudă la Examenul de Bacalaureat din sesiunea de toamnă

Se pare că mai multe poze cu subiecte și rezolvări au apărut pe grupul Bacalaureat 2021, chiar în timpul în care elevii erau în sălile de examen, adică înainte de orele 12.00.

Fraudă la examenul de Bacalaureat. Ministrul Educației anunță sancțiuni

Informațiile acestea au ajuns și la urechile Ministrului Educației care promite sancțiuni.

Iată ce a declarat Sorin Cîmpeanu despre această fraudă:

Este vorba de o fraudă, în mod clar, care va fi sancționată. Elevii vor fi eliminați din examen și nu vor mai avea dreptul să participe. Se fac verificări atât cât se pot face într-o școală. Profesorii au posibilități limitate de a verifica fiecare elev. Candidații sunt deja identificați și vor fi eliminați cu siguranță. Dacă au putut să prevină și nu au făcut-o, și ei vor fi sancționați. 5 județe, 5 săli de clasă, a spus Cîmpeanu la Digi24.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com