Fuego așteaptă mâhnit să urce din nou pe scenă: “Eu nu sunt omul care se plânge, dar…”

Fuego a declarat că este trist din cauza situației cu care ne confruntăm de un an încoace. El suferă văzând cum mor oamenii din cauza virusului nemilos și trage speranțe să-și poată relua activitatea pe scenă, deși nu este foarte optimist.

Fuego așteaptă mâhnit revenirea la normalitate

La fel ca toți artiștii din țara noastră, Fuego – Paul Surugiu, este mâhnit de aceste vremuri grele în care nu își pot face munca. Spectacolele au fost puse pe pauză în 2020 și nici în 2021 nu sunt vești îmbucurătoare din această direcție.

Cel mai tare îl întristează când vede cum oameni dragi sunt răpuși de acest virus și spune că tot ce se întâmplă acum este o adevărată dramă.

Fuego vrea să urce pe scenă și să facă ce știe el mai bine. Este conștient că publicul este nerăbdător să-l vadă în spectacole, și el, la rându-i abia așteaptă marea reîntâlnire. Totuși, artistul spune că nu crede că vor fi spectacole în 2021 și că, cel mai probabil, va mai fi de așteptat.

În tot timpul în care a lipsit din fața publicului său, Fuego a lucrat la noi piese și proiecte muzicale, pe care își dorește să le prezinte cât de repede va fi posibil.

Eu cred că mai avem de așteptat. Eu cred că anul acesta, pe partea noastră artistică, nu va fi ce trebuie. Eu nu sunt omul care se plânge, încerc să iau lucrurile așa cum sunt, dar când vezi că nu ești alături de publicul tău, când vezi că nu poți să împarți bucuria ce-ai făcut … . Noi, în toată perioada asta, am scris, am făcut muzică. Noi avem de dăruit proiecte multe, a declarat artistul.

De când a început pandemia, Fuego a stat în casă, a compus muzică, a orchestrat și a și pictat. Îndrăgitul interpret a spus, amuzat, că are tablouri cât pentru cinci expoziții. El a ținut să precizeze că în permanență și-a ocupat timpul cu ceva, probabil ca să simtă mai puțin tensiunea provocată de sistarea multor activități publice din cauza pandemiei.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com