Fuego spune totul despre cele două drame care i-au marcat existența. Ce s-a întâmplat cu fosta lui iubită

Există două mari drame care i-au marcat existența, drame peste care a trecut cu demnitate. Fuego, pe numele său real, Paul Surugiu, a încercat să stea cât mai departe de episoadele cu iz de scandal, preferând să se exprime prin muzică.

Paul Surugiu – Fuego, interviu fără perdeaFuego spune totul despre cele două drame care i-au marcat existența. Mărturisiri interesante făcute de fosta iubită!

În 2003, Fuego se îndrăgostea de Ana Maria Ciuașu, femeia alături de care a trăit o poveste de amor până undeva în anii 2007. Din păcate, însă, în cei 4 ani de relație, cei doi tineri au experimentat suferințe greu de depășit. De-a lungul relației, tânăra a pierdut două sarcini. Una la 2 luni, iar cea de-a doua la 3 luni. În perioada aceea, chiar se discuta despre o serie de tratamente pe care le făceau cei doi pentru a obție o sarcină. Din păcate, însă, Universul a decis altceva. Cei doi s-au despărțit, iar anunțul a fost făcut chiar de artist. „Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice, nici cu injectabile pentru a rămâne însărcinată. S-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni!”, povestea atunci artistul.

Prieteni continuă să fie și astăzi, la mai bine de 13 ani de la acel moment. Acest lucru a fost confirmat chiar de Ana Maria Ciuașu, într-un interviu pe care l-a acordat celor de la Pro TV la începutul acestui an. „Sigur că păstrez legătura cu Paul. Vorbim destul de des, ne și vedem când timpul ne permite. Ne spunem lucruri normale, despre ce se mai întamplă în viețile noastre, atât profesional cât și personal. Suntem foarte buni prieteni.”

Apropo despre căsătoria despre care se vorbea la vremea aceea, Ana Maria Ciuașu a făcut mărturisiri interesante. „Nu urma neapărat să ne căsătorim în sensul de ceva planificat. Mai mult cei din jurul nostru își doreau asta decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii.”.

Cea de-a doua cea mai traumatizantă experiență din viața lui Fuego a fost decesul tatălui lui.

Tatăl lui Fuego s-a stins acum 10 ani în preajma sărbătorilor de Paști. Este, prin urmare, de la sine înțeles că toate sărbătorile de Paști care au urmat au fost atinse de amintirea dureroasă a dispariției acestuia. Tragedia s-a petrecut înainte de Sărbătoarea Pascală din 2010. Seniorul Sururgiu s-a stins la spital, răspus fiind de un atac de cord. De atunci, pentru artist Paștele are un gust amar. “Mai triste au fost toate sărbătorile din 2010 încoace, pentru că atunci, chiar în preajma Paștelui, l-am pierdut pe tatăl meu. Și e mai urât totul fără el. Cele mai frumoase amintiri sunt, firește, cele din copilărie, când venea Paștele și simțeam mirosul de cozonaci cu mac făcut de bunica mea, făceam ouă roșii și mergeam la Denii și cântam în strană”, spunea Fuego anul acest de Paște.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com