Fulgy de la Clejani a fost arestat în Thailanda! Ce infracțiune a comis fiul Clejanilor

Familia Clejanilor este foarte controversată și excentrică, mai ales din cauza copiilor. Margherita și Fulgy sunt doi copii răsfățați, care, de-a lungul timpului, le-au provocat ceva probleme părinților. Se pare că nici acum nu s-au liniștit, chiar dacă au mai crescut, și continuă să aibă probleme cu legea. Fulgy chiar a ajuns la închisoare.

Fulgy a lovit un bărbat

Fulgy de la Clejani a vorbit deschis despre una dintre cele mai grele experiențe din viața sa, care chiar l-a marcat. Fiul Vioricăi de la Clejani a avut probleme cu legea în timp ce se afla în Thailanda și, pentru faptele sale, chiar a ajuns la închisoare și a fost nevoit să plătească o sumă colosală pentru a fi eliberat.

Tânărul a mărturisit că a luat un taxi, iar șoferul a încercat să profite de el, cerându-i 300 de euro pentru o cursă de 10 euro. Taximetristul a încercat să îi întindă o cursă și, după ce a devenit agresiv verbal, Fulgy și-a ieșit din minți și l-a lovit pe bărbat. Acesta a căzut lat și a leșinat, iar timp de câteva secunde a fost inconștient.

‘Un taximetrist m-a plimbat 30-40 de minute și-a acoperit aparatul și în loc de 10 euro cât era cursa mi-a cerut 200-300 de euro. M-a închis în mașină, iar eu cu persoana cu care eram am rămas blocați. El s-a dus la recepție și țipa că nu-i plătim. Eu am deschis blocajul și m-am dus peste el. Țipa, țipa, țipa. La un moment dat nu am mai rezistat, pentru că a ridicat tonul și s-a dat spre mine. I-am dat mare palmă și a leșinat, 5 secunde nu a fost conștient.’, a declarat băiatul Vioricăi de la Clejani.

Fulgy de la Clejani a stat la închisoare 10 ore

Fulgy Clejani a crezut că va ajunge la închisoare, după ce taximetristul l-a avertizat ce i se va întâmpla. Acesta a mers la poliție și a depus plângere, pe motiv că Fulgy l-ar fi lovit rău și chiar cerea zile de spitalizare, pentru ca pedeaspa tânărului să fie și mai gravă.

Fulgy a stat 10 ore în arest și își amintește cum a fost neovit să bea apă din același pahar cu alți deținuți. El a rămas complet marcat de ce a văzut acolo și se gândea deja că nu va scăpa bine din această experiență. Norocul său a fost că a primit ajutor de la un bărbat, care i-a înapoiat pașaportul și l-a ajutat să plătească 15.000 de euro pentru a fi eliberat.

“Am stat arestat 10 ore în secție. Am băut apă din același pahar cu toată lumea. Am văzut oameni în lanțuri, am zis că gata… intru la pușcărie. Stai arestat 8 ore, după aceea te trimite la hotel. Am luat pastile să dorm, că îmi venea să mă întorc pe jos în România. Pașaportul meu era la ei, iar omul acela mi-a zis că mă duc la pușcărie. Am avut noroc că am dat de un șofer de acolo care m-a ajutat. Mi-a dat pașaportul înapoi și am plătit 15.000 de euro cash, iar el mi-a dat o hârtie ca și cum am plătit o amendă.’, a mai spus tânărul.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com