FULGY, IMPLICAT ÎNTR-UN INCIDENT TERIFIANT CARE A FOST ȚINUT ASCUNS PÂNĂ ACUM! A FOST SALVAT DE LA MOARTE ÎN ULTIMUL MOMENT

Noi dezvăluiri uluitoare ies la iveală despre trecutul lui Fulgy, cel mai controversat personaj din showbiz la ora actuală. Omul de televiziune Cristi Brancu a povestit în exclusivitate pentru CANCAN.RO un episod terifiant despre fiul Clejanilor, care a fost la un pas de moarte, dar care a avut norocul să fie salvat în ultimul moment. 

a

În culisele emisiunii pe care o prezenta în trecut, familia Clejanilor i-a povestit lui Cristi Brancu despre o amintire care îi bântuie și în ziua de azi, un incident extrem de grav care se putea termina tragic pentru Fulgy. Când era doar un copil, tânărul ar fi fost surprins în mijlocul unui incendiu, iar salvatorul lui a fost nimeni altul decât marele actor Johnny Depp! Pentru cei care au uitat,  prietenia lor s-a ”înfiripat” în timpul filmărilor pentru pelicula  „The Man Who Cried”, unde se cerea prezența unui taraf.

” Fulgy a fost un copil care a avut un accident când a fost mic, pe care mi l-a povestit și mie, a fost ars pe piele. Johnny Depp a fost cel care l-a salvat și el a rămas cu semne. Și-a făcut anumite tatuaje tocmai pentru a acoperi aceste semne. Fulgy, tocmai pentru că a avut acest accident, a fost ținut în casă sau către studiu cât mai mult, pentru a nu intra în anturaje în care, dacă Viorica și Ioniță poate cântau, să nu îi placă acest anturaj”, a povestit Brancu pentru CANCAN.RO.

De asemenea, tot el a redat un episod cu ieșiri violente ale Clejanilor, care speră în continuare la ”reabilitarea” fiului lor.

Fulgy este un om cu foarte multe sensibilități”

Ori toată lumea a căutat să interpreteze și să dea foarte multe titluri și, de fapt, problema lui Fulgy asta ar fi fost, el este un om cu foarte multe sensibilități și care, în momentul în care vede o reacție în ceea ce-l privește, o interpretează la modul extrem. Așa cum spunea și Ioniță, faptul că a mers către acest discurs legat de interlopi și legat de amenințări nu a fost bun și Ioniță este sigur că, de acum înainte, Fulgy nu va mai merge pe acest drum. Cel puțin așa speră el.

Fulgy a condus mașina tatălui său, deși avea permisul suspendat

Așadar, Viorica a spus câteva lucruri șocante la Exclusiv VIP, și anume că toate fetele care veneau la Fulgy, controlate în geantă, aveau droguri, prin urmare sunt foarte multe lucruri dure care s-au spus și arată faptul că Fulgy a fost, și ei speră să nu mai fie pentru a doua oară, într-un anturaj, legat poate de iubitorii de muzică lăutărească sau de iubitorii de manele, un anturaj care l-a făcut, în momentul în care mergea acolo, deși era curat, să mai guste ceva care nu era bun și de aici, din nou, el a intrat în acest hău”, a mai spus Brancu.

El crede despre Clejani că sunt  ”niște părinți cu nervii întinși la maxim. Își dau seama că au de lucru cu copiii lor, își dau seama că lucrurile trebuie puse la punct în privința copiiilor lor, dar ar dori să fie lăsați în pace, dar tot ei sunt conștienți că nu vor fi lăsăți în pace pentru că sunt de la Clejani și Clejanii sunt un brand, iar lumea încearcă să tragă din acest subiect tot ceea ce se poate.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com