FULGY, PRIMA REACŢIE DUPĂ CE BIA KHALIFA L-A ACUZAT CĂ A „ARS-O” LA BANI ÎN TIMPUL RELAŢIEI! VOIAU SĂ FACĂ UN COPIL, IAR ACUM…

Fulgy a reacționat imediat după ce fosta lui iubită a făcut o serie de acuzații la adresa sa. Fiul Clejanilor a spus și partea sa de adevăr în ceea ce privește banii pe care se presupune că i-ar fi cheltuit din bugetul Biei Khalifa.

a

Relația dintre Fulgy și Bia Khalifa părea că urmează să treacă la un alt nivel, mai ales după ce au susținut împreună că își doresc un copil. Totuși, lucrurile s-au complicat destul de tare, iar în cele din urmă s-a ajuns la o despărțire, urmată de un întreg scandal.

Cum a reacționat Fulgy, după ce a aflat ce acuzații îi aduce Bia Khalifa

Așa cum era de așteptat, Fulgy a fost gata să îi dea replica Biei Khalifa, după ce aceasta l-a acuzat că a „ars-o” la bani, mai ales în urma vacanței pe care au avut-o în Italia. Fiul Clejanilor susține că toate ieșirile fostei sale iubite sunt provocate de gelozie și de invidie. Ba mai mult decât atât, ”Mr. Moft” este de părere că Bia Khalifa nu poate accepta faptul că a fost părăsită de cineva.

Nu prea am ascultat ce a spus Bia. Am revăzut-o, că n-am mai văzut-o de mult, o ignor. Așa mi-am propus acum câteva săptămâni. Deci, eu nu pot să spun decât că sunt amuzat și cât de geloasă poate să fie.

Nu cred că poate să accepte ideea că pentru prima dată în viața ei a fost părăsită de un bărbat. Dacă ar fi să vorbim de chestiile mai importante, ce a fost acolo, dar fără dovezi și fără chestii, sunt doar vorbe goale”, a spus Fulgy, la Antena Stars.

Pe pagina de Instagram a lui Fulgy a apărut și un mesaj neașteptat care i-a pus pe gânduri pe urmăritorii săi. Acesta a postat o imagine cu un mesaj scurt, dar care ar putea să spună multe despre Bia Khalifa.

„Hoțul strigă: Hoții!”, a scris Fulgy pe Instagram.

Cel mai probabil bărbatul s-a referit la acuzațiile făcute de Bia și a dat impresia că femeia ar fi fost cea care ar fi profitat de banii săi.

S-au despărțit, după ce au anunțat că vor un copil împreună

Scandalul dintre cei doi a apărut la puțin timp după ce Bia Khalifa mărturisea că are planuri mari alături de Fulgy, cu care dorea să își întemeieze o familie. Ba mai mult decât atât, fosta iubită a lui Dani Mocanu explica faptul că și fiul Clejanilor și-ar dori să facă pasul următor.

”Știu unde se ajunge. Trece timpul, ne înțelegem bine și se ajunge unde se ajunge. Se face un pas și încă un pas, tot așa. Am discutat deja despre următorii pași. Eu nu vreau să fac copil la 45 de ani, să fiu bunică cu copil în brațe. Dacă e să facem copil, îl facem când suntem tineri. El vrea copil”, a declarat Bia Khalifa la Antena Stars.

sursa: https://www.cancan.ro/fulgy-prima-reactie-dupa-ce-bia-khalifa-l-a-acuzat-ca-a-ars-o-la-bani-in-timpul-relatiei-voiai-sa-faca-un-copil-iar-acum-20783617?fbclid=IwAR1GWq3iusE1oDF3VZsF1N2mADXufRC52BZPjsIO5hzD12LUVioOAzWmeEM

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com