AD

ACTUALITATE

Gabi Bagu lansează „Picătura de durere” și își pune bucăți din suflet pe muzică

todayoctombrie 15, 2022 1

Background
share close
AD
AD

Gabi Bagu a lansat „Picătura de durere”, vineri, 14 octombrie, o piesă plină de emoție, care surpinde un moment fragil al unei relații.

,,Picătura de durere” este povestea pe care o trăiește toată lumea, într-un anumit moment al vieții. Mai vulnerabil decât până acum, Gabi Bagu își pune sufletul pe tavă, iar sensibilitatea piesei este susținută și de prezența copiilor din cadrul Voltaj Academy, coordonați de Andreea Stoica.

„ Picătura de durere a început într-o dimineață, la ora 3, când fulgera, de unde și primul vers scris al piesei: A fulgerat, cred că erai tu. Am vrut să continui povestea în studiourile Mattman Music, împreună cu frații mei, pentru a o putea duce la un alt nivel și să fie plăcută de cât mai mulți dintre voi. Această piesă reprezintă mai multe bucăți din sufletul meu și-mi doresc ca toată lumea să-l vadă pe adevăratul Gabi, exact așa cum este el”, a povestit Gabi Bagu.

Gabi Bagu este un artist Mattman Music, care a ajuns la inimile multor oameni prin intermediul melodiilor sale, care s-au auzit la unele dintre cele mai mari radiouri din țară. Cea mai cunoscută piesă a artistului, „Nu Ești Tu”, a reușit să adune peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube și peste 322 de mii de streamuri pe Spotify.

CREDITE

Gabi Bagu – Picătura de durere

Muzică: Gabi Bagu

Text: Gabi Bagu, Eduard Furfurica

Orchestrație: Dragoș Vasilache, Răzvan Olteanu

Editor: Roton Music Publishing/ Mattman Music Publishing

© & (P) 2022 ROTON MUSIC & MATTMAN MUSIC

https://www.youtube.com/watch?v=nyvAP1suKYo#video_1

Sursa: Roton Music

AD

Written by: Balan Mirel Ovidiu

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com