Gabi Luncă va fi înmormântată ca o regină. Copiii ei îi îndeplinesc ultima dorință

Gabi Luncă va fi înmormântată în cursul săptămânii viitoare. Familia ei își dorește să o conducă pe ultimul drum așa cum se cuvinte, chiar dacă a fost infectată cu coronavirus. În acest sens, a fost făcută o solicitare către DSP, pentru ca înmormântarea să fie creștinească.

Artista Gabi Luncă – înmormântată ca o regină

Fetele lui Gabi Luncă fac tot ce pot ca mama lor să fie condusă pe ultimul drum așa cum se cuvinte, așa cum a trăit o viață, într-un adevărat spectacol. Potrivit Click!, familia interpretei de muzică lăutărească a făcut o sesizare la DPS în urma căreia a fost aprobată o înmormântare creștinească pentru marea artistă.

Săptămâna viitoare, Gabi Luncă va fi condusă pe ultimul ei drum, ca o regină, pe covor roșu, cu porumbei albi care se înalță în văzduh, și cu muzică.

Rebeca Onoriu, fiica artistei, a spus că îi va face tot ce îi stă în putință ca mama ei să plece așa cum se cuvine din această lume. Familia artistei vrea să-i îndeplinească ultima și cea mai profundă dorință, aceea de a o înmormânta împreună cu soțul ei.

Ion Onoriu și Gabi Luncă înmormântați împreună

Acordeonistul Ion Onoriu, soțul lui Gabi Luncă, este înmormântat la cimitirul Străulești, în timp ce artista și-a dorit să fie înhumată la cimitirul Dămăroaia. Pentru asta, familia îl va deshuma și va muta sicriul acestuia în cavoul unde își va dormi somnul de veci Gabi Luncă.

Asta a fost dorința mamei mele, să fie împreună cu tata și după moarte. Vom face tot ce este posibil să-i îndeplinim dorința. Îmi înmormântez ambii părinți”, a declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate pentru Click!

Gabi Luncă va fi înmormântată ca o regină. Copiii ei îi îndeplinesc ultima dorință

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Este posibil ca înmormântarea artistei să aibă loc marți, 6 aprilie 2021. Gabi Luncă a murit din cauza complicațiilor provocate de virusul Sars Cov 2. Artista a fost diagnosticată pe 8 martie, dar pentru că se simțea bine, a decis să urmeze tratamentul de la domiciliu. Din nefericire, starea ei de sănătate s-a deteriorat, a fost internată în spital, la după câteva zile, s-a stins.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com