Gabi Luncă, viață de poveste. De ce s-a pocăit celebra interpretă

Gabi Luncă este una dintre cele mai iubite interprete de muzică lăutărească ale perioadei comuniste. Marea artistă a avut parte de un succes formidabil în acea perioadă și a marcat considerabil vremurile trecute prin activitatea sa. Deși mulți o cunosc pentru piesele sale care au consacrat-o, puțini știu că viața ei nu a fost deloc ușoară și a încercat-o de multe ori, dar a reușit să se ridice.

Gabi Luncă a pierdut un copil

Gabi Luncă a avut o viață extrem de grea. Încă de la 3 ani, ea a rămas orfană de mamă, câțiva ani mai târziu s-a îmbolnăvit, însă a promis că niciodată nu se va da bătută și a continuat să lupte și a reușit să-și facă o carieră de succes.

Între timp, ea a găsit un bărbat, pe Onoriu, lângă care a fost fericită și, ca orice femeie, începuse să se gândească tot mai mult la a deveni mamă. Celebra artistă a avut parte de multe dezamăgiri și a suferit mult, pentru că nu reușea să rămână însărcinată.

La scurt timp, Gabi a rămas gravidă. Aflând vestea, ea a băut puțin gin de bucurie și era pe punctul de a pierde sarcina, dar și-a revenit. Zile la rând, ea s-a rugat și a promis că se va pocăi dacă visul i se va îndeplini.

Astfel, ea a născut o fetiţă şi a fost cea mai fericită mamă de pe pământ, dar a uitat de promisiune. La un moment dat, fetița s-a simțit foarte rău, iar ea a înțeles care a fost motivul acestei probleme, deși nimeni altcineva nu știa. Fetiţa a murit în ziua în care a fost botezată, iar Gabi Luncă nu și-a iertat niciodată greșeala.

Gabi Luncă s-a pocăit când a devenit din nou mamă

Gabi Luncă a promis din nou că se va pocăi, dacă va deveni mamă de băiat. S-a rugat neîncetat pentru ca Dumnezeu să-i asculte dorința și să o facă fericită, după ce i-a luat ce avea mai de preț, pe fetița ei. La un an, ea a avut băiatul cerut şi i-a pus numele Emanuel. Apoi au venit şi cele trei fete: Estera, Sara şi Rebecca.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Gabi a văzut că Dumnezeu nu a abandonat-o, motiv pentru care ea și Onoriu au trecut la penticostali și s-au lăsat de muzică. Totuși, din 92 s-au reapucat de cântat, pentru că nu aveau din ce să trăiască, dar au rămas doar la muzica religioasă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com