Gabriel, fost solist al trupei Boombastic, este foc și pară! ”Bunica mea a murit din cauza voastră, nenorociților! N-o să vă iert”

Artistul Gabriel, fostul solist al trupei Boombastic, se confruntă cu o problemă în prezent și a avut o ieșire nervoasă la adresa autorităților.

a

Cântărețul a fost anunțat de cei de la spital că bunica lui s-a stins din viață. Plângând și foarte nervos, Gabriel Lăutaru, solistul ex-Boombastic, a povestit că autoritățile nu îl lasă să își vadă bunica din cauza pandemiei de coronavirus.

”Nu mi-e frică nici de voi, nici de m… voștri, am să vorbesc liber până n-o să mai puteți să-mi astupați gura, nenorociților. Mi-ați luat bunica și pentru asta n-o să vă iert, să vedem cum o să-mi închideți mie gura! Vă bateți joc de noi, nu ne lăsați să intrăm să ne vedem bolnavii, să ne vedem bunicii. Din cauza voastră, bunica mea a murit acolo cu zile. Voi nu sunteți în toate mințile? Sunteți demonizați cu toții, ați înnebunit de tot țara asta! Voi n-aveți, mă, bunici? Voi n-aveți, mă, bătrâni? Îmi cer iertare, dar nu mai pot! Bunică-mea a murit din cauza voastră, nenorociților, în 3 zile! Să nu poată să meargă unul s-o vadă, să vorbească cu ea! F… ai d… cu COVID-ul vostru, nu mi-e frică, dați-mi amendă, măcar cu unul din voi mor de gât!”, a urlat, printre lacrimi, Gabriel Lăutaru.

Gabriel Lăutaru, solistul ex-Boombastic, trăiește clipe dramatice

Solistul ex-Boombastic, Gabriel, a mărturisit că bunica lui se afla internată în spital cu trei zile înainte să moară. Atunci când fusese internată, era perfect lucidă și nu fusese testată pozitiv cu noul coronavirus. Nimeni nu a avut voie să intre în unitatea sanitară, ci singurul lucru pe care îl putea face era să trimită un pachet. Decesul femeii a fost anunțat foarte târziu. Pe rețelele de socializare, artistul a anunțat că astăzi a avut loc înmormântarea. Trupul femeii a fost depus la capela cimitirului Ghencea 2 Civil.

Sursa: ciao.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com