GABRIELA CREȚU, SENATOR PSD, TEORII CONSPIRAȚIONISTE DESPRE PANDEMIE: ”UN EXPERIMENT GLOBAL!”

Gabriela Crețu, senator PSD și președinte al Comisiei pentru europene din Senatul României, a lansat teorii conspiraționiste legate de tehnologia 5G, dar și despre pandemia de coronavirus. A făcut-o într-o dezbatere în Parlamentul României.

Crețu a spus că prin tehnologia 5G sunt extrase informații, iar pandemia de COVID-19 ar fi, de fapt, ”un experiment global”. Discursul ciudat al acesteia a fost semnalat de fizicianul Cristian Presură, care a participat la acea dezbatere din Parlamentul României.

„Noi trăim în capitalismul supravegherii, în momentul ăsta se extrag informaţii din noi […] am citit eu odată cifra aia cu multe zerouri de 10^27 biţi de informaţie pe care unii le utilizează pentru a ne controla comportamentele. De asta dacă măcar suntem resursă, trebuie să plătească dividentul [..] atât de nouă este tehnologia, încât tare mă tem că multe studii sunt interesate, plătite de unii sau de alţii, ştim din istoria ştiinţei, eu sunt doctor în epistemologie”, a declarat Gabriela Creţu.

Gabriela Crețu, senator PSD, teorii conspiraționiste despre pandemie și tehnologia 5G

Potrivit fizicianului Presură, Gabriela Creţu a fost cea care a cerut organizaţiei neguvernamentale STOP 5G să facă un memoriu şi să vină cu el din „partea societăţii civile”. „La solicitarea Comisiei de Afaceri Europene din Senatul României, Coaliţia STOP 5G România a întocmit şi a depus un Memoriu care prezintă poziţia societăţii civice în raport cu această comunicare”, au precizat reprezentaţii organizaţiei la dezbatere, scrie stiripesurse.ro. 

De altfel, tot Creţu a subliniat că pandemia de coronavirus este „un mare mare experiment global” în care lumea va afla cine sunt cei utili şi cine nu.

Sursa: cancan.ro

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com