Gabriela Cristea a gafat-o rău și a cerut ajutorul fanilor. S-a prezentat așa la emisiune - RADIO FX NET

Gabriela Cristea a gafat-o rău și a cerut ajutorul fanilor. S-a prezentat așa la emisiune

Prezentatoarea emisiunii Mireasa – Urzeala Soacrelor trece printr-o experiență neplăcute pe care, probabil nu o va mai repeta. Gabriela Cristea și-a făcut singura manichiura și a încercat niște produse noi, iar ce a urmat după a fost total neașteptat și deopotrivă neplăcut pentru vedetă. I s-au umflat mâinile, a făcut o alergie urâtă care s-a declanșat foarte repede.

Gabriela Cristea a făcut o alergie și i s-au umflat degetele

Vedeta a povestit totul pe Instagram, acolo unde ține legătura cu fanii ei. Totul a plecat de la faptul că manichiurista care se ocupa de unghiile Gabrielei Cristea a plecat din București, iar vedeta a decis că se poate descurca și singură. A încercat niște produse noi, pe care le-a testat în prealabil și nu a fost nicio reacție adversă.

Gabriela Cristea a gafat-o rău și a cerut ajutorul fanilor. S-a prezentat așa la emisiune

Totuși, după ce și-a făcut manichiura complet, Gabriela a observat cum i s-au umflat buricele degetelor, care au devenit și extrem de dureroase.

Aseară mi-am făcut unghiile și la mâna dreaptă și am o alergie groaznică. Mâinile mele sunt foarte umflate, o să spuneți că am o manichiură frumoasă, dar buricele degetelor sunt foarte umflate. Mă simt groaznic. Alergia s-a declanșat foarte repede. Am luat antihistaminice. Din păcate acum mi-a ieșit și ca o eczemă pe picior. Mi-am făcut-o cu mâna mea, a spus Gabriela pe Instagram.

Vedeta de televiziune era cu atât mai îngrijorată cu cât urma să se prezinte la emisiunea pe care o moderează. Gabriela Cristea este la cârma show-ului Mireasa-Urzeala Soacrelor produs și difuzat de Antena Stars. Soția lui Tavi Clonda le-a cerut sfatul fanilor de pe Instagram, în speranța că poate știe cineva vreun leac pentru această alergie.

Dacă mă puteți ajuta cu un remediu care să-mi amelioreze starea asta, v-aș fi mega recunoscătoare. Oricum diseară sunt tot la emisiune, a dat asigurări Gabriela.

Până la urmă, vedeta a decis să-și dea unghiile jos și s-a văzut nevoită să se ridice din pat și să plece la emisiune, oricât de greu i-a fost. Gabriela s-a bucurat, totuși, când a văzut ce frumos este afară și a spus că vremea îi mai ridică starea de spirit.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com