Gabriela Cristea, dezvăluiri despre relația cu mama sa: ”E greu de explicat în cuvinte…”

Relația dintre Gabriela Cristea și mama sa a fost una deloc bună și toată lumea știa acest lucru. Vedeta i-a purtat atâta ranchiună mamei sale, încât nici nu a mers la înmormântare deși tatăl ei a implorat-o să îți ducă mama pe ultimul drum. Acum, la mulți ani de la maorte femeii, Gabriela Cristea a decis să spună care a fost adevărul și să încidă gura tuturor celor care o acuză.

a

Gabriela Cristea, dezvăluiri despre relația cu mama sa: ”E greu de explicat în cuvinte…”

Deși nu a fost prezentă la înmormântarea mamei sale, vedeta susține că și-ar fi luat rămas bun de la aceasta. Motivul pentru care nu a mers să își conducă mama la groapă îl ține doar pentru ea, motivând că detaliile sunt mult prea intime ca să povestească ce s-a întâmplat de fapt .

„A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de explicat în cuvinte ce am avut eu, ce am simțit eu, iar legătura dintre mine și respectul pe care i-l port și lucrurile pe care le fac acum când nu mai este nu o să le povestesc. Mi se par prea intime”, a spus Gabriela Cristea la Acces Direct.

Toată lumea știe că atât mama Gabrielei Cristea a luptat să își vadă fata de pe patul de moarte, aceasta fiind cea mai mare dorință a sa. după 3 intervenții chirurgicale dificile, didina Cristea s-a stins din cauza unei pancreatite.  Mătusa Gabrielei Cristea a vorbit  despre starea de sănătate a femeii, explicând că deși operația reușise, infecția apucase să se extindă în tot corpul și medicii nu au mai avut ce să facă.

”Se simte vinovată de ceea ce a făcut, îi este ruşine. Nu era mai importantă emisiunea decât mama ei când ştia că nu mai are mult de trăit”,spunea mătuşa Gabrielei Cristea, la aceeași emisiune.

Tatăl Gabrielei Cristea a plâns-o mult pe cea care i-a fost soție, ba chiar a declarat la acea vreme că femeia poate nu s-ar fi stins dacă fii ca ei venea să o vadă pe patul de spital. Aceasta fusese ultima ei dorință.

„Păcat că a plecat prea devreme dintre noi. Era un om extraordinar, pe care-l plânge toată lumea. A fost o persoană care nu merită s-o uiţi şi nici n-o s-o uit vreodată. Aş vrea să mă ia şi pe mine, să nu mă lase aici singur. Dacă Gabriela venea s-o vadă pe maică-sa poate nu murea”, a povestit tatăl Gabrielei Cristea.

Sursa: huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com