AD

MONDEN

Gabriela Cristea se confruntă cu o perioadă dificilă în viața ei, fiind internată de urgență la spital în mijlocul nopții, din cauza unor probleme grave de sănătate.

todayianuarie 23, 2024 9

Background
share close
AD
AD

Gabriela Cristea se confruntă cu o perioadă dificilă în viața ei, fiind internată de urgență la spital în mijlocul nopții, din cauza unor probleme grave de sănătate.

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea a fost nevoită să fie internată de urgență în spital din cauza unei agravări semnificative a stării sale de sănătate. Soția lui Tavi Clonda a experimentat simptome precum febră și dureri în întreg corpul, care au necesitat asistență medicală imediată.

În ciuda faptului că premiera noului sezon al emisiunii “Mireasa – Capriciile Iubirii” a avut loc pe 22 ianuarie, Gabriela Cristea nu a putut să prezinte emisiunea din cauza problemelor de sănătate. Locul ei a fost luat de Simona Gherghe, iar ulterior, Gabriela Cristea a dezvăluit fanilor dificultățile prin care trece.

Starea de sănătate a Gabrielei Cristea este delicată și a explicat că dimineața zilei de luni, 22 ianuarie, s-a trezit cu o stare de rău severă, manifestată prin febră și dureri în întreg corpul. Cu toate că nu a furnizat detalii precise despre diagnosticul său, a menționat că a suspectat gripa sau chiar infecția cu virusul COVID-19, însă ambele au fost excluse în urma testelor. Gabriela Cristea a apreciat promptitudinea și profesionalismul personalului medical, subliniind că aceștia au fost extrem de amabili și au contribuit la facilitarea trecerii ei prin această perioadă dificilă. Cu toate acestea, vedeta a informat că va trebui să rămână la pat pentru o perioadă, luând un concediu medical de cinci zile.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea a transmis fanilor săi că sănătatea ei este prioritară și le-a mulțumit pentru susținere. A subliniat importanța acordării de atenție stării de sănătate și a încurajat fanii să aibă grijă de ei înșiși. Aceasta a declarat: “Sănătatea e mai bună decât orice pe lumea asta și trebuie să ne preocupăm de ea dacă vrem să ne fie bine. Nu trebuie să vă faceți griji pentru mine, pentru că sunt pe mâini bune, doamnele asistente și medicii au fost extrem de drăguți cu mine, m-au ajutat să trec mai ușor peste situația asta, pentru că nu a fost una ușoară… M-am trezit azi-noapte, undeva pe la ora patru, cu febră, a crescut foarte repede. M-am bănuit de gripă, chiar și de COVID, dar nu a fost cazul, pentru că m-am testat. Am venit aici și am intrat pe mâna medicilor pentru că mă durea totul.”

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com