Gabriela Cristea și familia ei vor avea propriul reality show - RADIO FX NET

Gabriela Cristea și familia ei vor avea propriul reality show

Cei doi, dar și fetele lor, Bella Victoria Margot şi Thea Iris Selena, vor avea propriul reality show la Antena Stars, începând din 20 ianuarie, în fiecare miercuri şi joi, de la ora 21:00. Show-ul se numește “Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”, iar în cadrul lui telespectatorii vor putea urmări imagini inedite din familia acestora și vor descoperi cum arată o zi obişnuită din viaţa lor, cum îşi împart atribuţiile și cum se împart cei doi între carieră şi rolul de părinţi.

Cine ne ştie, cunoaşte faptul că noi suntem bune gazde, deci o să îi primim pe cei din faţa micilor ecrane cu braţele deschise la noi acasă şi în vieţile noastre! Nu este uşor, suntem conştienţi că nu va fi uşor, chiar dacă noi avem experienţă în televiziune, acest proiect este cu totul şi cu totul nou şi diferit. Vom avea o echipă de filmare cu noi în permanenţă, ceea ce nu e puţin lucru, dar eu zic că vom face faţă cu bine.

Acest proiect este o provocare, nu ştiu dacă cea mai mare din viaţa noastră, dar cu siguranţă una dintre cele mai mari!”, a spus Tavi Clonda, potrivit paginademedia.ro.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com