Gabriela Cristea, situație disperată. A ajuns cu fiica cea mare la spital: „Nu mă așteptam să ne interneze!”

abriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute femei din țară. Celebra prezentatoare TV are o mulțime de fani și este foarte iubită, motiv pentru care este foarte apropiată de aceștia și îi ține mereu la curent. Chiar și acum, când a ajuns cu fiica cea mare la spital, le-a transmis tot ce s-a petrecut.

a

Gabriela Cristea a ajuns cu Victoria la spital

Așa cum ne-a obișnuit, Gabriela Cristea ne împărtășește fiecare experiență din viața ei, fie că este una plăcută sau neplăcută. De data aceasta, prezentatoarea TV nu a venit deloc cu vești bune, ci cu unele foarte rele. Fetița cea mare, Victoria, a ajuns de urgență la spital, alături de mama ei.

Se pare că după o zi de filmări, când a ajuns acasă, fetița avea febră foarte mare și era răgușită. Gabriela s-a speriat și a decis să meargă de urgență la spital, pentru ca medicii să se ocupe cum trebuie de micuță. Acolo, a primit vestea tristă că Victoria va trebui să fie internată, pentru că starea ei de sănătate nu este foarte bună și trebuie să rămână sub supraveghere 24 de ore.

„Una peste alta, după 24 de ore în care a trebuit să-i punem o linie venoasă, am păcălit-o că i-am pus un fluturaș, și fetele de la pediatrie au fost extraordinar de atente și de delicate și i-au pus o linie venoasă, au hidratat-o și i-au pus toate medicamentele de care avea nevoie’, a declarat Gabriela.

Gabriela spune că cea mică se simte bine acum datorită medicilor și asistentelor care au fost foarte atente și au dat tot ce au avut mai bun pentru a o face pe Victoria să își revină. Mai mult, și-a învins și frica de spital și a fost foarte cooperantă. Este bine acum și se bucură că a ajuns acasă.

Gabriela Cristea a fost în vacanță

Se poate ca cea mică să fi răcit din cauza excursiei de pe litoral. Toată familia Gabrielei Cristea a mers la mare în weekend, dar zilele următoare nu au fost așa de bune pentru ei. Victoria ar fi putut răci din cauza apei, a climei schimbate.

Gabriela a fost foarte atentă cu cea mică și a ajutat-o cum a putut. Mai mult, a făcut și aerosoli și a încercat cu orice preț să o facă să se simtă mai bine.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com