Gabriela Firea a trăit cu adevărat o dramă. Și-a pierdut soțul, dar încă poartă inelul de logodnă

Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, este una dintre cele mai cunoscute femei din țară. A fost dintotdeauna foarte discretă de-a lungul vieții și nu a vorbit prea mult despre persoanele care au fost alături de ea, dar s-a aflat, totuși, despre fosta ei relație. Și-a pierdut primul soț, dar nu l-a uitat nici acum și încă poartă inelul de logodnă.

Gabriela Firea și-a pierdut primul soț

Gabriela Firea are acum o căsnicie frumoasă și este o femeie fericită, dar nu mereu i-a mers la fel de bine. Înainte de Pandele, ea a mai fost căsătorită o dată cu Răsvan, fost membru al comisiei de marketing a Federației Române de Atletism. Acesta era cu 17 ani mai mare decât fostul edil al. Răsvan Firea a murit în urma unui atac cerebral, la 54 de ani.

Firea a fost devastată de pierderea uneia dintre cele mai importante persoane din viața ei, dar a fost puternică și a depășit tragicul eveniment. Astfel, 8 luni mai târziu, Gabriela Firea s-a recăsătorit, cu primarul localității Voluntari, Florentin Pandele. A cerut-o în căsătorie pe Gabriela după doar trei săptămâni de relație.

După ce s-a recăsătorit, a fost pusă la zid de toată lumea. Ea recunoaște că ar fi procedat la fel dacă nu știa cum este situația, dar nu este vina ei că viața a avut un așa plan pentru ea.

„Eu nu-i condamn pe cei ce m-au pus la zid, la acel moment, al recăsătoriei, probabil și eu aș fi fost mai aspră. Nu eu am condus destinul meu către o astfel de evoluție’, a declarat Gabriela Firea.

Firea nu și-a uitat fostul soț

Gabriela Firea mărturisește că, deși s-a recăsătorit la scurt timp, Răzvan Firea va fi mereu în sufletul ei. Îi este recunoscătoare acestuia pentru tot ce a făcut pentru ea și nu poate uita cât de mult bine i-a făcut. Deși a fost mereu în umbra ei și a stat retras, fără se afirma, a avut un rol important în evoluția ei. Apărea foarte rar public, dar o sprijinea oricum putea.

„Răzvan are locul lui în inima mea în întreaga mea viață și el știe, de acolo de sus, asta și-i simt energia pozitivă în fiecare zi și simt că mă susține. Acesta este inelul de logodnă pe care nu-l voi da niciodată jos de pe mână’, a mărturisit Gabriela Firea.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com