GAFA COLOSALĂ PE CARE ERA S-O FACĂ DANI OȚIL ASTĂZI, LA ZIUA DE NAȘTERE A LUI MIHAI BOBONETE

Dani Oțil și Mihai Bobonete sunt prieteni buni de ani de zile. În urmă cu puțin timp, însă, prezentatorul TV a dezvăluit gafa pe care era s-o facă chiar astăzi… la ziua de naștere a amicului său.

Astăzi, Mihai Bobonete împlinește vârsta de 41 de ani. Evenimentul nu putea să treacă neobservat, așa că Dani Oțil s-a gândit să-i facă actorului un cadou cu totul și cu totul special. Doar că… prezentatorul TV era cât pe ce s-o comită!

Cadoul la care s-a gândit Dani Oțil nu era chiar atât de special și unic. Matinalul a mărturisit în direct că ceea ce voia să-i ducă prietenului său era de fapt același cadou pe care l-a primit la nuntă, de la Mihai Bobonete.

”Era să îi dau lui Bobo ce mi-a adus chiar Bobo la nuntă. Mi-a adus un elefant cu nas albastru. Aoleu, era să i-l duc și eu lui Bobonete pe același. Nu toți știu să facă cadouri”, a spus Dani Oțil în această dimineață, spre amuzamentul telespectatorilor.

Mihai Bobonete, la un pas să fie bătut de un taximetrist

Mihai Bobobnete și Octavian Strunilă sunt prieteni buni de ani de zile, iar în cadrul podcastului ”Da bravo” au depănat amintiri. Una dintre ele a fost cea în care au fost la un pas să fie bătuți crunt de un taximetrist din București.

Bărbatul ar fi refuzat să îi ducă la destinație, așa că cei doi au luat un alt taxi. Doar că… Octavian Strunilă a sunat la dispecerat să-l reclame pe șofer. Iar ce a urmat pare o scenă desprinsă dintr-un film.

Mai ții minte cu taximetristul care te-a bătut din cauza mea? Am plecat din Fire și am urcat întru-un taxi. Și îi spunem Calea Vitan 203. Și taximetristul zice că nu ne ia, că el nu merge în direcția aia. Am coborât din taxi și am urcat în taxi-ul din spate. Între timp, am sunat la dispecer și am spus că numărul TXT n-a vrut să ne ia.

Când am ieșit dintr-un pasaj, șoferul cu TXT a venit în spatele nostru. Eh, tu ai stat în taxi în față și eu în spate. Taximetristul a venit să te bată cu o bâtă de baseball, crezând că tu ești capul răutaților. Eu făcusem răul, tu nici nu știai de ce te bate ăla. Ăla îi spune taximetristului: Deschide că îți sparg geamul!”, a povestit Otavian Strunilă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com