Gaz Pe Foc – Încă Te Caut. Galerie foto și video impresionantă de la UNTOLD

Reunirea trupei Gaz pe Foc, aduce și un hit nou-nouț ce poartă numele „Încă te caut„.

a

Lucian Viziru, Andrei Roșu, Alin Lupșa și Paul Panait se vor reuni pentru o perioadă limitată de timp, cu scopul de a strânge cât mai multe donații pentru fundația HOSPICE Casa Speranței.

Campania de strângere de fonduri se va desfășura în perioada august-octombrie 2022. Veți putea cumpăra bilete pentru a participa la concertele Gaz pe Foc (vom reveni cu detalii), 100% din contravaloarea biletelor urmând să fie direcționată către HOSPICE Casa Speranței. În plus, există deja și un număr pentru donații prin SMS (la 8864 cu textul TIMP).

Mai jos avem o galerie foto și câteva imagini video a băieților ce au fost prezenți pe scena festivalului UNTOLD, în weekend-ul ce tocmai sa încheiat.

Gaz pe Foc LIVE

De asemenea, Gaz pe Foc ne-a pus la dispoziție și o colecție foto pentru fanii săi, ce o puteți admira în cele ce urmează.

Gaz Pe Foc – Inca Te Caut | Official Video

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com