George Burcea a fost eliminat din Ferma. Orășeni vs Săteni. Motivul pentru care nu a mai rămas în competiție

După săptămâni întregi în care George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, a fost unul dintre cei mai controversați concurenți din Ferma. Orășeni vs săteni, în seara asta și-a luat adio de la Viviana și părăsește competiția.

a

După ce a acuzat mai multe dureri de spate, George Burcea a afirmat în cadrul emisiunii de la PRO TV că nu mai rezista si ca are nevoie de ingrijiri medicale. În cadrul unui testimonial, actorul a întrerupt discuția cu oamenii din producție și a fost luat la spital unde i s-au făcut mai multe teste.

I-a cedat locul Vivianei Sposub și a părăsit el FERMA!

După ce doctorii i-au spus că prezintă afecțiuni serioase la coloană, soarta concurentului a fost pecetluită. Medicii i-au recomandat lui George Burcea să nu mai facă niciun fel de efort, fapt pentru care a fost nevoit să părăseacă show-ul de la PRO TV.

„Eu sunt conștient de ce se întâmplă. Merg pe principiul că dacă trei îți spun că ești beat, trebuie să mergi să te culci. Dacă trei doctori mi-au recomandat să nu fac efort, atunci nu voi face efort.
Pentru că, mai departe de acest concurs pe care-l iubesc, este foarte importantă sănătatea.

Am doi copii de crescut, am proiecte în derulare, nu vreau să risc.”, a spus actorul cu ochii în lacrimi.

Tot în această seară, Viviana a fost prezentă în cadrul unui duel de fermier șef, care s-a sfârșit cu o eliminare. Surpriză a venit din partea Mihaelei Rădulescu care, pe început de proba, a anunțat că cine câștigă duelul este fermierul săptămânii, cine pierde, pleacă acasă.

Viviana nu a câștigat împotriva Anei Ababei, fapt pentru care urmă să plece acasă. Cum iubitul sau nu a mai putut continua competiția, acesta i-a cedat locul Vivianei.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com