Ger în toată România! Temperaturile ajung și la aproape -23 de grade

Este ger în toată România

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie la Miercurea Ciuc s-au înregistrat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, -23 de grade, cea mai scăzută temperatură înregistrată în țară, iar stratul de zăpadă a ajuns la nouă centimetri. Este ger și la Joseni, cu -21 de grade și la Târgu Secuiesc, cu -20 de grade.

a

Ger în toată România! Alte temperaturi scăzute înregistrate duminică dimineaţă sunt de -16 grade la Vârful Iezer, din Munţii Pietrosul Rodnei, și tot -16 grade în Bacău. În Vaslui temperatura a coborât la -14 grade, iar în Focșani la -13 grade, scrie Digi24.

Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade și se vor încadra, în general, între -18 și -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intramontane, îndeosebi din estul Transilvaniei, sub -20 de grade. Maximele diurne vor fi preponderent negative și se vor încadra, în general, între -10 și 0 grade.

Cum va fi vremea azi, 17 ianuarie

Astăzi ne așteaptă încă o zi foarte rece, cu ger dimineața, mai ales în nord și centru și ninsori trecătoare prin vest și pe la munte. Maximele pornesc de la -9 grade în depresiuni și se opresc pe la zero grade în sud-vestul țării. Pe la amiază vor fi în jur de – 3 grade, iar vântul va sufla mai tare în zona litoralului, așa că vom resimți valori mai scăzute de atât.

Ger în toată România! Frigul va fi greu de îndurat și în nordul Transilvaniei și în Maramureș. Gerul persistă la începutul zilei și revine în noaptea următoare, iar maximele ajung pe la – 7 grade. Mai sunt ceva condiții de ninsoare slabă, dar se arată și soarele, din când în când.

În zona Transilvaniei o să fie și mai rău. În depresiuni avem un ger năprasnic dimineața și noaptea și – 9 grade pe la prânz. E posibil să mai ningă puțin pe la munte, iar vântul mai are unele răbufniri pe creste. În Oltenia avem vreme ceva mai bună, soare cu nori și temperaturi mai suportabile decât în celelalte zone. Pe aici se atinge maxima națională, de zero grade, la Drobeta-Turnu Severin. La noapte însă o să fie ger și aici, iar spre dimineață s-ar putea să apară ceața.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com