GEST INCONȘTIENT! DOI INDIVIZI INFECTAȚI CU COVID-19 AU FOST GĂSIȚI ÎN PIAȚA OBOR, ÎN TIMP CE FĂCEAU CUMPĂRĂTURI

Doi indivizi din București au dat dovadă de inconștiență așa cum rar  s-a mai văzut! Deși confirmați pozitiv COVID-19, cei doi plimbăreți au ieșit la o sesiune de cumpărături în piața Obor. Cetățenii au fost descoperiți de oamenii legii și au primit amenzi în valoare de 5.000 de lei și riscă dosar penal pentru  zădărnicirea combaterii bolilor.

a

Numărul persoanelor care sfidează autortitățile în timpul pandemiei de coronavirus sunt în continuă creștere. Acesta este și cazul a doi indivizi din București care au mers la cumpărături în piața Obor, chiar dacă erau infectați cu COVID-19. Cei doi trebuiau să fie în carantină,  în condițiile în care Capitala a ajuns astăzi la 13,6 la mia de locuitori.

Dacă inconștiența ar avea un numecu siguranță cei doi indivizi ar putea fi fericiții posesori al acestuia. Doi infectați cu COVID-19 au fost descoperiți de polițiști în Piața Obor, în timp ce făceau cumpărături, printre zeci de oameni, fără să poarte masca de protecție. Cei doi s-au ales cu amenzi usturătoare și riscă dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Cei doi infectați au primit amenzi în valoare de 5.000 de lei

Sâmbătă, prefectul Capitalei a anunțat că Poliția și Jandarmeria vor patrula pe străzile Bucureștiului, în zonele cele mai aglomerate, precum și în Piața Obor, pentru a se asigura că normele de protecție sanitară sunt respectate.Zeci de avertismente verbale le-au fost date persoanelor care nu purtau corespunzător masca de protecție. Zis și făcut! Poliția i-a demascat pe cei doi cetățeni, fără mască de protecție, în timp ce se aflau la o sesiune de cumpărături printre zeci de oameni.

Amândoi au primit amenzi, unul dintre ei a primit o amendă în valoare de 4.000 de lei, iar celălalt de 1.000 de lei. De asemenea, ei riscă să se aleagă și cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com