Gest incredibil! Ce a făcut o femeie din Botoșani după ce a găsit o pungă plină cu bani

O femeie din Botoșani a dat dovadă de omenie, chiar dacă în zilele noastre această calitate este pe cale de dispariție. Gestul pe care l-a făcut aceasta după ce a găsit o pungă cu bani este uimitor. 

Ce a făcut o femeie din Botoșani după ce a găsit o pungă plină cu bani

Femeia din Botoșani a descoperit punga cu bani când mergea pe stradă. Aceasta nu s-a gândit nici măcar o secundă să păstreze suma de bani, astfel că găsit o soluție pentru a returna banii. Pe contul său de Facebook, aceasta a postat un mesaj în care a anunțat că a găsit o pungă cu bani, însă a pus câteba condiții pentru a o înapoia.

Gest incredibil! Ce a făcut o femeie din Botoșani după ce a găsit o pungă plină cu bani

În ziua de astăzi se fac tot felul de manevre și smecherii, iar doamna din Botoșani nu a vrut ca banii să ajungă pe mâna cui nu trebuie, astfel că a pus câteva condiții pentru a știi că persoana care primește banii este aceeași persoană care i-a și pierdut.

Ce a făcut o femeie din Botoșani după ce a găsit o pungă plină cu bani! Femeia a spus că cel care o vrea înapoi și susține că îi aparține trebuie să-i spună despre ce sumă este vorba în pungă și cum au fost lăsați banii.

”Nu știu cui aparține pentru că nu sunt acte de identitate. Vă rog, cine știe că a pierdut să mă contacteze, pentru identificare rog să îmi zică suma și în ce fel de pungă erau”, este anunțul făcut de o femeie din Botoșani, potrivit cancan.ro.

Și-a comandat mâncare, dar a primit o pungă cu bani

Un caz fericit a fost pentru un tânăr din SUA. Pentru câteva ore, acesta s-a simțit cel mai noroc om de pe planetă. Într-o zi acesta a mers la un fast-food cunoscut din Statele Unite și a comandat ceva de mâncare. Însă, în schimbul felului preferat pe care îl comanda foarte des, acesta a primit o pungă cu bani.

Angajații fast-food-ului au pus încasările din ziua respectivă într-o pungă și i-au dat-o bărbatului, din greșeală. Acesta a luat pachetul și și-a văzut liniștit de drum. Abia acasă a observat că în pungă erau, de fapt, bani.

Pentru că nu putea păstra o sumă de bani care nu-i aparțineau, tânărul a anunțat poliția, iar în cel mai scurt timp, acesta a fost nevoit să restituie întreaga sumă.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com