Gest total neașteptat din partea unei femei de 71 de ani pentru pompierul care a salvat-o. Vecinii s-au revoltat

O femeie care a fost salvată de către pompieri a făcut un gest total neașteptat la adresa acestora, mai exact a celui care a urcat pe scară, la etajul trei pentru a o ajuta. Femeia a rămas imobilizată pe balconul pe care se urcase pentru a-și curăța geamurile la apartament. Totul s-a întâmplat în Piatra Neamț, povestea a ajuns în spațiul public, iar gestul femeii a stârnit revolta internauților.

Ce a făcut o femeie după ce a fost salvată de pompieri

Femeia și-a propus să spele geamurile și a ieșit pe fereastra unei camere a apartamentului de la etajul trei, pe acoperișul balconului de la apartamentul de dedesubt. După ce și-a terminat treaba, având o vârstă înaintată și probleme de sănătate, bătrâna nu a mai putut să escaladeze geamul ca să intre înapoi în casă.

Așa se face că a sunat la 112 și a cerut ajutorul pompierilor. Aceștia au venit cu o scară culisantă, iar unul dintre pompieri a ajuns la bătrână și a ajutat-o să intre în apartament.

Pentru a nu coborî pe scara culisantă, pompierul ar fi vrut să treacă prin apartamentul femeii și să coboare pe casa scării, însă aceasta nu a fost de acord. Nimeni nu știe motivul, însă vecinii s-au revoltat și spun că bătrâna este obsedată de curățenie și că s-a temut că pompierul îi face deranj dacă trece prin casă.

Ajunși la locul indicat, pompierii au constatat că o femeie de aproximativ 71 de ani se afla pe acoperișul unui balcon.

Pompierii, cu ajutorul unei scări culisabile, au urcat pe acoperișul balconului și au ajutat femeia să pătrundă în apartamentul său. Aceasta a refuzat asistența medicală oferită de echipajul SMURD, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Totul e bine când se termină cu bine, iar femeia a revenit teafără în apartamentul ei și cel mai probabil nu va mai repeta încercarea de a spăla geamurile din exterior, ieșind pe geam direct pe balconul de dedesubt.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE