Gestul care le-a dat de gol intențiile. Ce au făcut Kate și William pentru prințul Harry

Prințul William și soția sa Kate Middleton au făcut un gest de maximă generozitate pentru prințul Harry. Deși relațiile dintre ei sunt destul de reci, pe fondul renunțării lui Harry la atribuțiile regale, acest gest le-a dat de gol intențiile celor doi. Practic, ei au făcut o donație organizației caritabile înființate de către Harry.

a

Gestul impresionant de la ducii de Cambridge pentru prințul Harry
Potrivit Daily Mail, Fundația Invictus Games a primit o subvenție de peste 500.000 de lire sterline de la Fundația Regală a Ducelui și Ducesei de Cambridge.

Invictus Games a fost înființată de către prințul Harry în anul 2014.

Prințul William și Kate au sprijinit întotdeauna eforturile lui Harry în ceea ce privește Asociația Invictus. Sunt încântați că a fost un succes, a declarat cineva din curtea regală.

Este un gest cu adevărat frumos prin care ducii de Cambridge încearcă să facă pași spre prințul Harry, care a renunțat la atribuțiile regale după ce s-a căsătorit cu Meghan Markle.

Au fost tensiuni mari la mijloc, iar presa străină spune că totul a plecat de la Meghan care îl influențează pe Harry.

Ei bine, cu toate astea, și Meghan a făcut un gest frumos față de Familia Regală Britanică. Ea a născut recent și a ales pentrufiica ei și a lui Harry, două nume cu rezonanță, care fac trimitere directă la Familia Regală: Diana Lilibet. Diana de la numele celei supranumite Prințesa Inimilor, iar Lilibet era numele de alint pe care îl folosea prințul Philip pentru soția sa, Regina Marii Britanii.

Peste câteva săptămâni va avea loc botezul micuței Diana Lilibet, iar toată lumea așteaptă să vadă unde va fi organizat evenimentul și dacă vor fi invitați și membrii Familiei Regala Britanice.

Până acum, atât la aniversarea lui Meghan Markle, cât și cu ocazia nașterii micuței Diana Lilibet, ducii de Cambridge au avut grijă să fie atenți cu a lor cumnată, să o felicite pe mai multe căi.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com