Gestul de nota 10 al unui polițist din Drobeta Turnu Severin! Ce a făcut pe șosea în plină pandemie de coronavirus

Gestul unui polițist din Turnu Severin!! Un om al legii din Drobeta Turnu Severin a făcut un gest frumos, în plină pandemie de coronavirus. Evident, momentul a fost imortalizat.

Polițistul, echipat corespunzător, cu mănuși și mască, a ajutat o bătrânică, o pensionară din Mehedinți, să își pună corect masca pentru a se proteja de virusul venit din China, Wuhan. Imaginea a fost distibuită pe rețelele de socializare, într-un grup al locuitorilor județului Mehedinți. A strâns numeroase aprecieri și comentarii!

Gestul unui polițist din Turnu Severin!
”Jos pălăria pentru acest om. Asta ar trebui să facă toți polițiștii, nu să amendeze un popor bătut de soartă, cu cele mai mici salarii și pensii din Europa. Au da deja peste 100.000 de amenzi. Nu amenzile sunt soluția. Respect!

Gest impresionat făcut de un agent de poliție. Acesta a fost surprins în timp ce ajuta o pensionară să își pună masca de protecție pe față, lansând astfel un apel emoționant către populație să îi ajute pe vârstinici”, este mesajul care apare în dreptul imaginii postate pe rețelele de socializare.

Sursa: radiosimplu.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com