Gestul de nota 10 al unui polițist din Drobeta Turnu Severin! Ce a făcut pe șosea în plină pandemie de coronavirus

Gestul unui polițist din Turnu Severin!! Un om al legii din Drobeta Turnu Severin a făcut un gest frumos, în plină pandemie de coronavirus. Evident,  momentul a fost imortalizat. 

a

Polițistul, echipat corespunzător, cu mănuși și mască, a ajutat o bătrânică, o pensionară din Mehedinți, să își pună corect masca pentru a se proteja de virusul venit din China, Wuhan. Imaginea a fost distibuită pe rețelele de socializare, într-un grup al locuitorilor județului Mehedinți. A strâns numeroase aprecieri și comentarii!

Gestul unui polițist din Turnu Severin!

”Jos pălăria pentru acest om. Asta ar trebui să facă toți polițiștii, nu să amendeze un popor bătut de soartă, cu cele mai mici salarii și pensii din Europa. Au da deja peste 100.000 de amenzi. Nu amenzile sunt soluția. Respect!

Gest impresionat făcut de un agent de poliție. Acesta a fost surprins în timp ce ajuta o pensionară să își pună masca de protecție pe față, lansând astfel un apel emoționant către populație să îi ajute pe vârstinici”, este mesajul care apare în dreptul imaginii postate pe rețelele de socializare.

Adrian Streinu-Cercel, anunț teribil pentru România: ”Va urma al doilea val în toamnă”. Ce se va întâmpla de Paște

Adrian Streinu-Cercel, anunț teribil pentru România! Medicul Adrian Streinu-Cercel a transmis un mesaj îngrijorător pentru țara noastră în ceea ce privește pandemia de coronavirus. Astfel că, dacă acum România trece printr-o perioadă de foc, coșmarul se pare că va reveni din toamnă.

Celebrul doctor îndeamnă oamenii ca Paștele să îl sărbătorească acasă, departe de aglomerație, în sânul familiei. Chiar dacă este neplăcut să fii izolat, departe de cunoștințe și prieteni, oamenii trebuie să înțeleagă că autoizolarea ajută la stoparea răspândirii coronavirusului.

Mai mult decât atât, condițiile din mediul rural nu sunt tocmai bune, când vine vorba despre igienă. Dacă regulile nu vor fi respectate, atunci România ar putea să se transforme în ”noua Italie”.

sursa ; ciao.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE