GESTUL PE CARE-L FACE SOȚUL MIRELEI VAIDA PENTRU A O ȘTI ÎN SIGURANȚĂ

După ce Mirela Vaida a trăit spaima vieții ei în timpul emisiunii pe care o prezintă, soțul acesteia a luat o decizie radicală. În fiecare zi, prezentatoarea Tv este condusă la serviciu, unde este așteptată de bodyguarzi. 

Săptămâna trecută o femeie a intrat dezbrăcată în platoul Acces Direct și a aruncat o piatră către Mirela Vaida. Norocul prezentatoarei Tv a fost că a reușit să se ferească la timp, iar colegii au intervenit rapid și au reușit s-o oprească pe femeie.

După cele întâmplate, Mirela Vaida se teme pentru viața ei, dar și a familiei și tocmai din acest motiv, soțul acesteia o însoțește zilnic la muncă. Bărbatul vedetei o conduce la platoul emisiunii, unde este așteptată și preluată de bodyguarzi, care se asigură că nicio persoană necunoscută nu intră în platou, , potrivit

Mirela Vaida a depus plângere pentru tentativă de omor

Mirela Vaida se află în continuare în stare de șoc, după ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută. Vedeta își aduce aminte în fiecare moment de cuvintele pe care le-a rostit femeia înainte de a fi preluată de oamenii legii. Mai mult decât atât, prezentatoarea Tv a mers la poliție și a depus o plângere penală pentru tentativă de omor.

„Ea a şi spus la ieşirea din sediu, când o duceau poliţiştii încătuşată, că am vrut să o omor, vreau să o omor, vreau să îi iau capul, deci a şi reiterat treaba asta. Mie mi se pare tentativă de omor. Eu am înţeles abia astăzi, după ce am depus plângerea penală, Poliţia va merge la Spitalul Obregia, acolo unde ea ar fi încuiată sub cheie şi unde va începe o expertiză psihiatrică, unde va vedea dacă femeia a avut sau nu discernământ la acel moment.

Eu cred că ea nu a acţionat singură, ci ar fi fost adusă sau învăţată de cineva, sau i s-ar fi arătat de către cineva, pe unde să intre şi când anume”, a declarat Mirela Vaida, în cadrul unei emisiuni televizate.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com