GESTUL SURPRINZĂTOR AL LUI CULIȚĂ STERP! CE A FĂCUT ARTISTUL CÂND A VĂZUT UN COPIL CE VINDEA FLORI. „N-AVEM GAGICI SĂ LUĂM FLORI…” BOGDAN MOCANU A FOST IMPRESIONAT

Culiță Sterp și Bogdan Mocanu sunt doi dintre cei mai râvniți bărbați de la emisiunea „Puterea dragostei”. Foștii concurenți au făcut ravagii în rândul fanelor. Astăzi, cei doi s-au întâlnit în trafic cu un copil nevoiaș,  ce vindea flori, pentru a reuși să facă rost e câțiva bănuți.

a

Aflați într-o plimbarea cu mașina, cei doi bărbați au fost surprinși de copilul sărman, care a încercat să le vândă câte un buchet de flori. Întreaga întâmplarea a avut loc la un semafor și a fost imortalizată de Bogdan Mocanu, care a postat totul pe contul său de Instagram.

Bogdan Mocanu l-a întâmpinat cu bucurie pe băiat și a ținut să precizeze că nu mai are cui să-i cumpere flori acum

„Nu avem gagici să luăm flori! Nu avem gagici, dar uite, lasă-ți-i ție!” a spus Culiție Sterp în timp ce i-a întins băiatului câțiva ban

Gestul lui Culiță l-a impresionat pe Bogdan Mocanu, care a rămas plăcut surprins de faptul că artistul nu i-a luat florile băiatului și s-a grăbit să îl ajute.

Gestul lui Culiță l-a impresionat pe Bogdan Mocanu, care a rămas plăcut surprins de faptul că artistul nu i-a luat florile băiatului și s-a grăbit să îl ajute.

Bogdan Mocanu și Andra Volos au părăsit casă „Puterea Dragostei” formând un cuplu frumos. Însă, de atunci a trecut ceva timp iar cei doi s-au despărțit. Chiar daca pe ei nu îi mai leagă nimic au rămas în continuare prieteni și se înțeleg foarte bine, mai ales în fața camerelor de filmat.

Deși în viața reală Andra și Bogdan au luat-o pe drumuri separate, ei rămân unul dintre cuplurile preferate din fața camerelor. Aceștia au jucat rolul unui cuplu perfect în clipurile mai multor melodii, ultima apariție fiind în videoclipul piesei lui Culiță Sterp.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com