Gheorghe Turda, în lacrimi la Tv! Cântărețul trăiește o adevărată dramă

Gheorghe Turda, în lacrimi la Tv! Interpretul de muzică populară, Gheorghe Turda a vorbit pentru prima oară, despre moartea soției sale. Artistul, a povestit în direct că a trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu 11 ani, după ce partenera sa a pierit dintre noi!

a

Gheorghe Turda, în lacrimi la Tv! Cântărețul trăiește o adevărată dramă

Gheorghe Turda, în lacrimi la Tv! Gheorghe Turda este unul dintre cei mai talentați și apreciați interpret de muzică populară. Acesta este mereu cu zâmbetul pe buze, emanând energie pozitivă oriunde merge. Cu toate astea, nimeni nu știe că în spatele său se află o dramă pe care artistul o trăiește chiar și azi. Gheorghe Turda, în lacrimi la Tv!

Solistul și-a pierdut soția în 2009, din cauza unei boli crunte, iar el a fost nevoit să treacă prin momente grele. Deși nu a reușit nici în ziua de azi să treacă peste el, interpretul de muzică populară încearcă să fie pozitiv. Gheorghe Turda a tot încercat să-și refacă viața, dar degeaba. În prezent, artistul este singur și este mereu cu gândul la femeia lângă care a trăit 28 de ani și care i-a dăruit copii. Invitat la Showbiz Report, Gheorghe Turda a vorbit cu lacrimi în ochi despre moartea soției sale, dar și despre cum și-a petrecut sărbătorile de iarnă.

În vârstă de 72 de ani, artistul a declarat că și-a gătit singur de Revelion, după care s-a așezat la masă singur, aprinzând o lumânare în memoria soției sale. ”În noaptea de revelion am aprins o lumânare în memoria soției și mi-am cântat ”La mulți ani”, a spus Gheorghe Turda.

Elisabeta Turda a fost balerină

Gheorghe și Elisabeta Turda au trăit o poveste de dragoste ca-n povești. În urmă cu 11 ani, artistul avea să trăiască cea mai mare dramă a vieții sale, după ce soția sa, Elisabeta, fosta balerină, a murit răpusă de leucemie. Aceasta s-a îmbolnăvit în timpul vizitei la Hiroschima, locul unde americanii au detonat bomba atomică în 1945. ‘În timpul unui turneu în Japonia, în 1987, soţiei mele, prim-balerină solistă a Ansamblului Rapsodia, i s-a declanşat o boală teribilă, leucemie cronică trombocitară. Acel turneu a fost extrem de solicitant, în 35 de zile am avut 32 de concerte şi foarte puţin timp de odihnă. În urma vizitei la Hiroshima a apărut boala, probabil din pricina climei şi a radiaţiilor care au persistat încă din 1945, chiar şi astăzi fiind urmări ale bombei atomice. Din păcate, după o luptă de mai bine de 20 de ani, Dumnezeu nu a mai vrut s-o ţină lângă mine. După moartea soţiei a trebuit să-mi continuu drumul vieţii, deşi nu a fost deloc simplu’, a declarat Gheorghe Turda.

Fosta balerină s-a luptat cu leucemia timp de 22 de an, iar artistul păstrează și acum intactă casa lor de vacanță din Câmpina. Aceasta a fost înmormântată la Câmpina, acolo unde fosta balerină și-a dorit să-și doarmă somnul de veci. ‘Și-a dorit să fie înmormântată la Câmpina, unde avem o casă. Îi plăcea foarte mult să stea acolo și să aibă grijă de flori și de gospodărie, așa că i-am respectat ultima dorință și am dus-o la Câmpina să se odihnească pe veci’, declara Gheorghe Turda după moartea soției.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com