AD

Uncategorized

Gigi Becali a păstrat un secret toată viața. Cine este de fapt soția patronului de la Steaua

todayianuarie 25, 2018 10

Background
share close
AD
AD

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, este fost parlamentar și mereu a fost un familist convins care merge la biserică în fiecare duminică. O are alături pe soția lui, Luminița, care este la fel de credincioasă ca și el, deși este cu 12 ani mai mică decât soțul său.

Cei care știu că Luminița este verișoara de gradul trei a lui Gigi Becali sunt puțini, dar se pare că acest tip de legături sunt destul de frecvente la machidoni.

În cadrul unei emisiuni televizate, Gigi Becali a făcut ceea ce a rămas singura referire la această legătură: ,,Bunicii noștri au stat în aceeași casă, suntem rude de gradul trei, dar asta contează mai puțin.”

Luminița îl cunoște pe soțul ei de când ea avea 14 ani, iar el avea 26 de ani. De atunci familiile lor au pus la cale căsătoria dintre ei. Doamna Becali este o femeie pentru care cel mai important lucru este familia și casa. Ea se îngrijește atent de educația și creșterea celor trei fete ale cuplului: Teodora (21 de ani), Alexandra (20 de ani) și Cristina (16 ani).

Poate tocmai de aceea ea a refuzat orice apariție publică, cu excepția evenimentelor la care participă alături de Gigi Becali, de obicei acestea sunt nunți și botezuri, aici Luminița privește îngăduitoare cum Gigi rupe ringul de dans, și îl lasă să se dezlănțuie, ea fiind, din câte se pare, o fire mai rezervată.

Pe cât este el de vulcanic, pe atât este ea de tăcută și discretă, un echilibru emoțional care le-a asigurat succesul în viața familială. Deși au trecut 20 de ani de când cei doi și-au unit destinele, Becali pare la fel de îndrăgostit de ea și nu ratează niciun prilej pentru a-și exprima sentimentele în public.

În urmă cu ceva vreme, după ce Becali a fost întrebat de problemele de sănătate, acesta a făcut o declarație emoționantă despre femeia care a fost alături de el în tot acest timp: ,,Așa a vrut Dumnezeu, să îmi cadă dintele, și mi-a căzut! Mie nu mi-e rușine, de ce să îmi fie? Mai ales că eu sunt însurat, nu mai am nevoie să mă însor, am o soție pe care o iubesc foarte mult și Dumnezeu mi-e martor! Mi-ar fi fost rușine dacă furam sau păcătuiam!”, a mărturisit patronul echipei Steaua.

9 Oamenii obișnuiți care au făcut descoperiri care le-au adus o mulțime de bani

Lumea noastră este plină de situații și lucruri uimitoare și imprevizibile. Cum altfel putem explica toate acele descoperiri ciudate pe care le fac uneori oamenii?

Iată cele mai interesante exemple de oameni care au fost norocoși să găsească cele mai neașteptate comori incredibile.

Un ou Fabergé cumpărat la piață

Un american a cumpărat un ou metalic cu bucăți de perle și un ceas înăuntru. El a plătit 14.000 de dolari și a vrut să revândă articolul la un preț mai mare, dar nimeni nu voia oul cu ceas.

Deci, omul a decis să învețe istoria cumpărării sale. A observat un simbol Vacheron Constantin, a căutat pe Google și a găsit un articol de expert al lui Fabergé. Când omul a adus oul la evaluatori profesionale, a cunoscut istoria.

Oul s-a dovedit a fi un ou de Paște pe care Alexander III, împăratul Rusiei, l-a comandat soției sale în 1887. Nimeni nu știe cum a ajuns oul în SUA, dar americanul curios, care a devenit mai bogat cu 33 de milioane de dolari după ce l-a vândut!

Un nugget de aur cântărind 5,5 kg

Un săpător de aur amator se plimba pe plaja din apropiere de Ballarat (Australia) și găsește un obiect ciudat sub nisip. La început, a crezut că este o mașină, dar când a început să sape, și-a dat seama că era aur. Și acest obiect de aur a devenit mai mare și mai mare cu fiecare mișcare.

Când excavatorul norocos a adus această bucată de metal la evaluatori, a aflat că greutatea sa era de 5,5 kg. A fost unul dintre cele mai mari nuggeturi găsite vreodată în acea zonă.

A fost evaluat la peste 300.000 de dolari, ceea ce a fost suficient pentru a acoperi detectorul de metale și alte cheltuieli cu echipamentele, iar entuziastul a devenit cu adevărat bogat.

Un Ferrari 330 GT din 1966 a fost găsit într-un garaj

În Wyoming, un om a cumpărat o casă care costa 285.500 de dolari. A fost atașat un garaj, dar nu a atras atenția cumpărătorului sau agentului imobiliar. Noul proprietar a fost cu adevărat surprins să descopere un Ferrari 330 GT din 1966 acoperit cu praf în interior, în stare aproape perfectă. Evaluarea preliminară a mașinii este de peste 500.000 de dolari. Proprietarul anterior trebuie să fi fost o persoană foarte uitucă!

Tezaurul din Staffordshire în curtea din spate

Pe 5 iulie 2009, Terry Herbert, un fermier englez, mergea cu vechiul detector de metale aproape de casa lui, cautând un inel pe care fiica lui îl pierduse. Dar a găsit o comoară în schimb! 1.500 de articole de aur și argint datând din secolul al VII-lea. Ponderea constatărilor a fost de 7,5 kg, iar valoarea sa a fost de peste 5 milioane de dolari.

Deoarece această teză aparține țării, omul a primit doar o recompensă egală cu jumătate din costul comorii …. dar suntem siguri că fermierul a fost mai mult decât mulțumit de asta!

Comorile într-un scaun vechi

Un cuplu scoțian de la Biggar a cumpărat un scaun vechi de 5 lire sterline, dar nu aveau bani să-l repare, așa că obiectul a fost păstrată în mansardă ani de zile.

6 ani mai târziu, domnul Milner-Brown a decis să repare scaunul. A scos tapițeria și a descoperit bijuteriile de diamant înăuntru.

Omul nu i-a spus soției sale despre descoperirea lui. El i-a dat inelul și cerceii cu pietre prețioase.

Doar în 2016 soțul și-a dezvăluit secretul. Cuplul s-a îndreptat către experți și a aflat că rezultatele lor au fost în valoare de aproape 5 000 de lire sterline.

Un tezaur în pian

Martin Backhouse, în vârstă de 61 de ani, a fost invitat la Colegiul Comunitar din Castelul Bishop pentru a asculta un pian pe care familia Hemmings l-a dat colegiului.

În timpul muncii sale, omul a găsit 7 pungi cu monede din domnia lui Victoria sub clapele de pian. Experții au estimat valoarea lor la 640.000 $.

Nu este clar nici acum cine a decis să ascundă monedele și când. Martin a primit o recompensă, dar, din păcate, familia care deținea pianul timp de 33 de ani nu știa despre bani și nu și-a pierdut șansa de a obține o recompensă.

O casă de aur

Un om francez care rămâne fără nume a fost destul de norocos să moștenească o casă în Normandia.

Noul proprietar a început să privească prin proprietatea sa și a observat o cutie mică cu monede de aur care era fixată pe un scaun. A găsit mai mult aur într-o cutie de whisky. Mai târziu, omul a descoperit o grămadă mare de lingouri de aur.

Suma totală a fost de aproape 3,7 milioane de dolari. Dar, datorită regulilor franceze, omul trebuia să plătească o taxă de moștenire egală cu 45% din constatările sale.

Cel mai mare matrice de opal din lume

În 2011, cea mai mare matrice de opal din lume a fost găsită în câmpurile opale din Australia de Sud. Această piatră avea 55.000 de carate de opal pur. A fost descoperită de designerul Stuart Hughes și de asociații săi.

Piatra era evaluată la 1 milion de dolari.

Bani găsiți într-un pod

Josh Ferrin din Utah a fost în atelierul său, când a observat o bucată de covor lipit de tavan. A tras-o și un panou de acces la pod s-a deschis. A văzut un recipient metalic, a deschis capacul și a găsit mai multe role de bani legate cu sfoară.

Dar a fost mai mult decât o cutie de bani – a găsit încă 7 cutii pline până la margine, plus 2 saci mari de gunoi negri plini de bani. În total, aproximativ 45.000 de dolari.

Josh a crezut că cel mai potrivit lucru era să returneze banii proprietarilor anteriori. Așa că i-a chemat. Desigur, proprietarii anteriori au fost într-adevăr șocați.

Recent, au moștenit casa și au spus că trebuie să fi fost tatăl lor care a ascuns banii.

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Uncategorized

BANCUL DE WEEKEND | „MAMĂ, DISEARĂ NU DORM ACASĂ”

– Mamă, diseară nu dorm acasă. – Aoleu! Dar unde dormi, puiule? – Dorm la una. – Nu îmi vine să cred ce spui. Așa te-am crescut eu? – Mamă, am 40 de ani! – Hai acasă, că îți face mama piure cu copănel. – Și cu sosuleț? – Și […]

todayianuarie 19, 2024 21


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com