AD

ACTUALITATE

Gigi Becali, prima reacție după ce familia Corneliei Catanga i-a cerut bani: “O înmormântez, ce să fac?”

todaymartie 26, 2021

Background
share close
AD
AD

Cornelia Catanga a murit în această dimineață și soțul ei, Aurel Pădureanu, i-a cerut public ajutor financiar lui Gigi Becali pentru a o înmormânta pe artistă. Gigi Becali a apus că a dat curs apelului familiei Corneliei Catanga.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani, iar soțul ei, Aurel Pădureanu este devastat. Bărbatul i-a cerut lui Gigi Becali să-l ajute cu bani să o înmormânteze pe artistă, știut fiind faptul că se confruntau cu mari probleme financiare în ultimii ani.

Mara Bănică, bună prietenă cu soții Pădureanu-Catanga a dezvăluit că aceștia sunt extrem de săraci și văduvul artistei a rugat-o să-i ceară ajutor lui Gigi Becali, cunoscut fiind faptul că milionarul din Pipera se implică foarte des în acțiuni umanitare.

Eu am o înregistrare cu Cornelia pe telefon, că o puneam să-mi cânte, pe 12 martie, era foarte ok. Din păcate, lipsa de informație corectă și anumite știri de la TV nu sunt ok, sunt efectul acelui fake news, pentru că ea nu credea în boală. Este absolut șocant, este o situație foarte grea. Vă spun că nea Aurel nu are cu ce să o înmormânteze.

Proprietarul vânduse locuința, ea era terminată. Nu e drept ceea ce se întâmplă cu artiștii în România, este o moarte în mizerie, nu au bani să o înmormânteze, nu au un acoperiș deasupra capului. E cumplit. Aurel m-a rugat să-i fac legătura cu Gigi Becali și cu Gabi Firea să-l ajute’, a povestit Mara Bănică pentru o emisiune de la Antena Stars.

La rândul său, Gigi Becali care a preferat să păstreze discreţia gestului său şi s-a limitat la a spune că a dat curs apelului familiei Corneliei Catanga. O voi înmormânta, ce să fac?!’, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Mara Bănică a fost cea care a anunțat moartea Corneliei Catanga

Noi dormeam, era 04:45 și suna Catanga, nu e un secret, că ea mă mai suna noaptea, că avea insomnie, că era obișnuită cu viața de noapte. Am pus pe silențios telefonul și am avut, parcă, o presimțire. Am răspuns, era Aurel, care răcnea și îmi spunea: „Mara, a murit Cornelia” . I-am zis: „Linișteste-te” .

Se urcase în mașină, pleca spre casă, era cu Alexandru, cu nora, erau bulversați, șocați. Înțeleg că a avut virusul, că s-a tratat o perioadă acasă, nu a mai putut să respire, au chemat ieri salvarea, iar când au vrut să o intubeze, că nu mai respira, a făcut două stopuri cardiace’, a mai susținut Mara Bănică.

Primele declarații ale lui Aurel Pădureanu după moartea Corneliei Catanga

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani, iar soțul ei, Aurel Pădureanu este devastat.

„Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la COVID, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!’, a spus Aurel Pădureanu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com